HerNews.gr
Μόδα

Λευκές μπότες: Το must του φετινού χειμώνα – Πως να τις φορέσεις

Χωρίς αμφιβολία, οι λευκές μπότες θα κυριαρχήσουν στο ντύσιμο μας το φετινό χειμώνα. Βλέπουμε ήδη celebrities και fashion bloggers παγκοσμίως να τις φορούν απο το πρωί έως το βράδυ..

Οι μπότες αποτελούν τα πιο must have παπούτσια του χειμώνα, καθώς σε προστατεύουν από το κρύο, ενώ αποτελούν σημαντικό κομμάτι του στυλ σου. Η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού πρέπει να γίνει με προσοχή, ώστε να ταιριάζει με το σύνολο του στυλ σου, αλλά και τον τρόπο που ντύνεσαι.

Μερικές από τις πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας παγκοσμίως,  επιλέγουν για το φετινό χειμώνα, λευκές ψηλές μπότες με τρακτερωτή σόλα.

Είναι ένα στιλ που είναι τάση και σε άλλα χρώματα, όπως το μαύρο και το χακί, αλλά δείχνει πιο ιδιαίτερι και εντυπωσιακό σε λευκό. Και το πιο σημαντικό.. Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα outfits.  Οι λευκές μπότες και τα λευκά μποτάκια, θα ξεχωρίσουν αναδεικνύοντας την τελευταία τάση στην μόδα. Και ειδικά αυτές με τις χοντρές σόλες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Αν επενδύσετε σε ένα τέτοιο ζευγάρι, θα το φορέσετε με μάλλινη βερμούδα και μίνι φούστα, με σικάτα μίνι oversized dresses, με ποδηλατικά κολάν και σακάκια αλλά και πάνω από ένα κολάν για πιο athleisure look. Ακόμα, με μακρυά φλοράλ φορέματα και δερμάτινο μπουφαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Θυμίζουν ’80s και αυτό μας αρέσει, γιατί αγαπάμε αυτή τη fashion δεκαετία. Ψηλές μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κοντές, οι λευκές μπότες αποτελούν την έκπληξη της φετινής σεζόν. Ακόμα και αν παλιότερα τις θεωρούσαμε ανοιξιάτικες, οι λευκές μπότες έχουν κάνει θραύση στο διαδίκτυο και αποτελούν το κομμάτι που πρέπει να αγοράσεις οπωσδήποτε.

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό πανωφόρι της με 7.000 αληθινά ροδοπέταλα

HerNewskl

Τσαντάκι μέσης: Πώς να το φορέσετε με στιλ

Her News

Kylie Jenner: Ντύθηκε ασορτί με την 5χρονη κόρη της Stormi στο show του Valentino (ΦΩΤΟ)

HerNews ka