HerNews.gr
Διεθνή

Συγκλονίζει η Ζιζέλ: Αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να δώσει “τέλος” στη ζωή της

Η Ζιζέλ ήταν απόλυτα ειλικρινής σε μια νέα συνέντευξη για τους αγώνες ψυχικής υγείας που βίωσε στο απόγειο της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Το σούπερ μόντελ μοιράζεται σε ένα επερχόμενο επεισόδιο του “CBS News Sunday Morning” ότι αντιμετώπισε κρίσεις πανικού σε ένα σημείο της ζωής της λόγω των αγχωτικών εργασιακών της απαιτήσεων.

«Ξέρεις, ήμουν σε τούνελ», λέει στον δημοσιογράφο Λι Κάουαν.

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά άρχισα να βρίσκομαι σε στούντιο και ένιωσα σαν να πνίγομαι».Η Gisele Bündchen κάνει μόντελινγκ σε επίδειξη μόδας της Victoria's Secret.

Η Ζιζέλ θυμάται ότι ζούσε στον ένατο όροφο ενός κτηρίου εκείνη την εποχή και έπρεπε να κατέβει με τις σκάλες από φόβο ότι θα κολλήσει στο ασανσέρ.

«Ξέρεις όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, νιώθεις ότι δεν θέλω να ζήσω έτσι, κατάλαβες τι εννοώ;»

Ο δημοσιογράφος ρωτά στη συνέχεια αν ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret σκέφτηκε πραγματικά «να πηδήξει», με τη Ζιζέλ να απαντά «Ναι. Για ένα δευτερόλεπτο».

Η Βραζιλιάνα καλλονή άνοιξε για πρώτη φορά τις τάσεις της για αυτοκτονία το 2018 πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, «Lessons: My Path to a Meaningful Life».Η Gisele Bündchen σε μια παραλία με τον δημοσιογράφο του CBS Lee Cowan.

«Είχα πραγματικά την αίσθηση ότι «αν πηδήξω από τη στέγη μου, αυτό θα τελειώσει και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχώ για αυτό το συναίσθημα του κόσμου μου που κλείνει», είπε στο People εκείνη την εποχή.

«Η ιδέα με κυρίευσε τότε: Ίσως θα είναι πιο εύκολο αν απλώς πηδήξω. Θα τελειώσουν όλα», έγραψε. «Μπορώ να ξεφύγω από αυτό».

Το μοντέλο πρόσθεσε: «Όταν αναπολώ εκείνη τη στιγμή και αυτό το 23χρονο κορίτσι, θέλω να κλάψω. Θέλω να της πω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν έχει καν αρχίσει να ζει τη ζωή της. Αλλά εκείνη τη στιγμή, η μόνη απάντηση φαινόταν να είναι να πηδήξω».Η Gisele Bündchen κάνει μόντελινγκ σε επίδειξη μόδας της Victoria's Secret.

Η Ζιζέλ λέει στο «CBS News Sunday Morning» ότι βρίσκεται «σε διαφορετικό μέρος» στη ζωή της τώρα.

Η Βραζιλιάνα ήταν κάποτε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κλάδο – κερδίζοντας περίπου 17,5 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο – αλλά εγκατέλειψε τις πασαρέλες το 2015.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε με τον νέο της σύντροφο Maxx Morando

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει αν ήταν στα σχέδιά της να ξανά βρεθεί με τον Ben Affleck

HerNews ka

Lady Gaga: Παντρεύεται με τον αγαπημένο της Michael Polansky;

HerNews ka