HerNews.gr
Social News

Miley Cyrus: Έγινε και πάλι μελαχρινή μετά από 10 χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Η Miley Cyrus, η οποία έγινε γνωστή με τις καστανές τρέσες της ως έφηβη, επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα μαλλιών.

Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της με το σκούρο καστανό στο Instagram ενώ συνεχάρη τον σχεδιαστή Sabato De Sarno για τη συλλογή του για την Gucci.

«Συγχαρητήρια για το όμορφο ντεμπούτο σου σόου ως creative director @Gucci 🖤», είπε για τον De Sarno, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο στον ιταλικό οίκο μόδας τον Ιανουάριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

«Η εκπληκτική καρδιά σου φαινόταν σε κάθε ραφή. Σε αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη. Τώρα δώσε μου τα πάντα», πρόσθεσε η Miley Cyrus.

Miley Cyrus

To καρουζέλ έδειχνε την Cyrus να ποζάρει με ένα μαύρο παλτό με μια ασημένια αλυσίδα στο λαιμό της και να κρατά μια κόκκινη τσάντα Horsebit από τη μάρκα.

Οι θαυμαστές της επιτυχημένης δημιουργού “Flowers” – που έγινε ξανθιά το 2012 – εντυπωσιάστηκαν με την τολμηρή αλλαγή της Miley.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, αποκάλυψε ότι η νονά της, Ντόλι Πάρτον, ήταν ένας από τους λόγους που είχε μείνει ξανθιά τόσο καιρό.

«Δεν έχω ξαναδεί την Ντόλι πραγματικά να φοβάται», είπε η Cyrus κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Today» , όπου θυμήθηκε να είπε στο εικονίδιο της κάντρι μουσικής ότι ήθελε να αλλάξει τα μαλλιά της.

Miley Cyrus

«Της είπα, ξέρεις, “Στο τέλος της χρονιάς, ήθελα πραγματικά να κάνω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι θα βάψω τα μαλλιά μου καστανά”», συνέχισε.

«Έκανε σαν να της είπα τα χειρότερα νέα που μπορούσες να φανταστείς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η δύναμη του εθελοντισμού!

Her News

Γιώργος Παπαδόπουλος: Κάνει επική φάρσα στην σύζυγό του Γαλάτεια – Σε κατάσταση ΣΟΚ η ίδια!

Her News b

Beyoncé: Ποια είναι η ευχή που έκανε για τα γενέθλιά της;

HerNews ka