HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει αν ήταν στα σχέδιά της να ξανά βρεθεί με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez λέει ότι δεν ήταν στα σχέδιά της να ξαναβρεθεί μαζί με τον Ben Affleck μετά τον αποτυχημένο αρραβώνα τους το 2004.

Εμφανιζόμενη στο “Kyle and Jackie O Radio Show” της Αυστραλίας την Πέμπτη, η τραγουδίστρια είπε ότι έπρεπε να “καταλάβει τον ευατό της” μετά τον χωρισμό του ζευγαριού στις αρχές της δεκαετίας του ’00.

«Ερωτεύτηκα την αγάπη της ζωής μου, νωρίτερα στη ζωή μου και για τον οποιονδήποτε λόγο χρειαζόμασταν να μεγαλώσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα», εξήγησε.Χρυσές Σφαίρες 2024: To υπέροχο μανικιούρ της Jennifer Lopez«Φύγαμε και οι δύο και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά ξέρετε ότι στο μυαλό μου είχα κάτι σαν, “Ω, αυτό ήταν κάπως”».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck  άρχισαν να βγαίνουν το 2002 και αρραβωνιάστηκαν αργότερα το ίδιο έτος. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε τους δρόμους του το 2004 μετά την αναβολή του γάμου τους τον προηγούμενο χρόνο.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Marc Anthony το 2004 και το ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα Max και Emme, 16 ετών, πριν τον χωρίσουν το 2014.

Ο Ben Affleck από την πλευρά του, ήταν παντρεμένος με την Jennifer Garner από το 2008 έως το 2018. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο κόρες.Μετά από χρόνια χωριστά, η Lopez και ο Affleck  επανενώθηκαν τελικά το 2021 και παντρεύτηκαν το 2022.

«Ήμουν σαν “είμαι καλά μόνη μου, είμαι καλά, αγαπώ τη ζωή μου”. Και όταν φτάνεις σε αυτό το μέρος, νομίζω ότι τότε το σύμπαν άνοιξε κάπως για μένα και ήταν σαν, “Εντάξει τώρα είσαι έτοιμη”».

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν νομίζω ότι μπορούσε ούτε αυτός», μοιράστηκε. «Δεν είναι κάτι που σχεδιάσαμε ποτέ. Πραγματικά είχαμε προχωρήσει στη ζωή μας, αλλά όταν επανασυνδεθήκαμε, ήταν σχεδόν αμέσως και ξέραμε».Jennifer LopezΗ Lopez μίλησε για το πώς το να γίνει μαμά την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Ήμουν σε ένα πραγματικό ταξίδι από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου», είπε. «Προσπαθούσα να γίνω καλύτερη και να καταλάβω τον εαυτό μου και να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να γίνω, ώστε να γίνω μια εξαιρετική μαμά και ένα εξαιρετικό παράδειγμα για αυτούς».

«Στη συνέχεια, όταν χώρισα, ξεκίνησε μια άλλη φάση στην προσπάθειά μου να καταλάβω τον εαυτό μου και τις σχέσεις και τέτοια πράγματα», πρόσθεσε.

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε ποιο φόρεμα φόρεσε στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισραήλ: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που τράβηξε selfie για να θυμούνται όλοι τον έρωτά τους & τελικά κατάφεραν να σωθούν

HerNews ka

Viral διαφημιστική καμπάνια καταρρίπτει τα στερεότυπα για το σύνδρομο Down (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Gigi Hadid: Η σύλληψη για κατοχή κάνναβης στο αεροδρόμιο

Her News