HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εβελίνα Βαρσάμη για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου»

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Μαρία Βλάχου για τον μεγάλο αγώνα που δίνει για την αποκατάστασή του, μετά από το σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2017 όπου ένα λεωφορείο τον παρέσυρε μαζί με τη μηχανή του.

Μάλιστα η Εβελίνα Βαρσάμη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια.

«Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται», ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ».

Όταν η δημοσιογράφος είπε στην Εβελίνα Βαρσάμη πως στέκεται πάντα δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη σας βράχος εκείνη απάντησε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Σόμμερ: «Δεν είναι το ιδανικό να ζητείται από τους ηθοποιούς ο αριθμός των ακολούθων τους στο instagram, αλλά έτσι προχωράνε τα πράγματα πλέον»

Her News b

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Δείτε τα νέα τρέιλερ της σειράς του MEGA

Her News b

J2US: Όσα δήλωσαν τα ζευγάρια λίγο πριν το δεύτερο live – «Ήρθαμε για να περάσουμε ωραία»

HerNews ka