HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

J2US: Όσα δήλωσαν τα ζευγάρια λίγο πριν το δεύτερο live – «Ήρθαμε για να περάσουμε ωραία»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US όπου τα ζευγάρια πραγματοποιούσαν τις πρόβες τους για το δεύτερο live το οποίο θα γίνει το Σάββατο 24/2 στον Alpha. 

Ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για το J2US για το πως βιώνουν τη δεύτερη εβδομάδα του λαμπερού μουσικού show.

«Δεν έφυγε η πρώτη κρυάδα, θα έρθει και δεύτερη, απλώς έχω πολύ καλή δασκάλα, θετική και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε», είπε ο Θανάσης Πάτρας και σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη, επεσήμανε: «Υπάρχουν πολύ καλοί τραγουδιστές και πολύ καλοί κόουτς, κάποιοι είναι καλύτεροι από εμάς, δεν το συζητάμε, από εμένα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ένα παιχνίδι είναι παιδιά».Αναφορικά με την αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Δεν ακούω τίποτα από τα σενάρια, είναι όλα καλά, είμαστε καλά κι αγαπημένοι και πάντα θα ακούγονται πράγματα».

Στη συνέχεια ο έκαναν δηλώσεις ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Εγώ έγινα ένα με την πίστα», είπε η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να αποκαλύπτει πως η σύζυγός του έχει εξοπλίσει το καμαρίνι τους με πολλά αντικείμενα.
Για το σχόλιο του Χρίστου Αντωνιάδη: «Αν δεν είναι τραγουδιστές και είναι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και ξέρουν να τραγουδάνε μπράβο τους, και να το κερδίσουν», τόνισε η ίδια, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να προσθέτει:  «Ίσως δεν πρέπει να το παίρνουμε τόσο σοβαρά, τόσο ανταγωνιστικά. Εμείς ήρθαμε εδώ να περάσουμε ωραία».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για την Κύπρο και τα μπιφτέκια: «Δεν εκνευρίστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα, απλά η δημοσιογράφος διατύπωσε λάθος ερώτηση. Μου είπε “είπε ο Νταλάρας, αδερφέ μου, μπιφτέκια και Κύπρος”».

J2US: Πώς είναι η χημεία ανάμεσα στα ζευγάρια του show; Οι αποκαλύψεις των λαμπερών συμμετεχόντων!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Δόξας: «Έχει βγει το διαζύγιο μου, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

HerNews ka

«Just the 2 of Us» έρχεται στον Alpha!

Her News b

Νίκος Αποστολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο»

HerNews ka