HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Η μητέρα της εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα καθώς αγωνίζεται να πληρώσει τους λογαριασμούς

Η μητέρα της Britney Spears, Lynne Spears, φέρεται να έχει πέσει σε δύσκολες στιγμές μετά από μια ακόμη επίθεση από την πολυεκατομμυριούχο κόρη της.

«Δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της», ισχυρίστηκε μια πηγή στην Daily Mail την Τρίτη πριν ισχυριστεί ότι η Lynne, 68 ετών, ανέλαβε μια εργασία μερικής απασχόλησης ως αναπληρώτρια δασκάλα για να τα βγάλει πέρα.

«Έχει ήδη αντικαταστήσει αρκετές τάξεις σε [τοπικό σχολείο]», ισχυρίστηκε η πηγή.Britney Spears και Lynne Spears.

Η πηγή στη συνέχεια υποστήριξε ότι η μητέρα της Spears βρέθηκε με οικονομικά προβλήματα αφού η «περίπλοκη σχέση» της με την Britney «επηρέασε σοβαρά» τα οικονομικά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το βιογραφικό του Instagram της Lynne Spears , το επάγγελμά της αναφέρεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος της Rodan and Fields, ο οποίος μπορεί να αποφέρει από 18.000 έως 110.000 δολάρια ετησίως.

Φαίνεται επίσης να διευθύνει ένα blog που ονομάζεται “The MustardSeeds” με τέσσερις άλλους φίλους, στο οποίο συχνά δημοσιεύουν για τοπικά καταστήματα και εστιατόρια κοντά στον τόπο διαμονής τους. 

Britney Spears και Lynne Spears.

Ωστόσο, φαίνεται να είναι περισσότερο ένα έργο με πάθος παρά κάτι που αποφέρει χρήματα, καθώς δεν έχουν μεγάλους θαυμαστές.

Όταν τα παιδιά της Lynne, συμπεριλαμβανομένων των Britney, Bryan και Jamie Lynn Spears, μεγάλωναν, διατηρούσε το δικό της νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει πρόσφατα σχετικά με τη διδασκαλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, η μητέρα τριών παιδιών προσπάθησε πέρυσι να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τη μεγαλύτερη κόρη της.

Τον Απρίλιο του 2022, σχεδόν πέντε μήνες μετά τον επίσημο τερματισμό της συντηρητικής θητείας της Britney , η Lynne ζήτησε από την ποπ σταρ να πληρώσει τα νομικά έξοδα που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας.

Η Lynne, η οποία είχε παρακολουθήσει τις ακροάσεις ως «ενδιαφερόμενος», ζητούσε από την Britney να καλύψει το ποσό των 660.000 δολαρίων.

Ενώ η Lynne φέρεται να δυσκολεύεται, η Britney συνέχισε να αναπτύσσει επιτυχημένα έργα.

Κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο “Mind Your Business” με τον Will.i.am τον Ιούλιο, έχε τα πολυαναμενόμενο απομνημονεύματα με τίτλο ” The Woman in Me “, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου και η ταινία της, “Crossroads” του 2002 επανακυκλοφορήσει σύντομα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Αισθάνεται «ολοκληρωμένη» με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

HerNews ka

Σοκ στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε με τον νεκρό θείο της στην τράπεζα

HerNews ka

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ σπάει τη σιωπή της: «Η Άμπερ Χερντ είναι φρικτή»

Her News