HerNews.gr
Μόδα

Δείτε τα μεγαλύτερα supermodels όλων των εποχών να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το επικό εξώφυλλο του Vanity Fair

Οι φωτογράφοι Luigi και Iango έκαναν αποστολή τους να απαθανατίσουν όλα τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του μόντελινγκ ταυτόχρονα – κάτι που σίγουρα πέτυχαν.

Το νέο Vanity Fair “Fashion Issue” περιλαμβάνει πάνω από δώδεκα από τα πιο εμβληματικά σούπερ μόντελ από τη δεκαετία του ’60 έως τη δεκαετία του ’90 — συμπεριλαμβανομένων των Naomi Campbell, Cindy Crawford, Iman και ακόμη και Twiggy.

Εκτός από το ζωντανό εξώφυλλο όλων των γυναικών, κάθε supermodel φωτογραφήθηκε σε ασπρόμαυρη εκδοχή.

Ναόμι Κάμπελ.

Τα μοντέλα, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από 47 έως 79 ετών, φόρεσαν πολλά κομψά ρούχα κατά τη διάρκεια της διασκεδαστικής φωτογράφισης.

Ενώ η Elisabetta Dessy και η Amber Valletta κρατήθηκαν ως επί το πλείστον καλυμμένες, άλλα μοντέλα όπως η Eva Herzigova, η Helena Christensen και η Stephanie Seymour άφησαν λίγα στη φαντασία.

Η Naomi Campbell έδειξε επίσης λίγο δέρμα φορώντας μια εντελώς διάφανη φλοράλ κάπα σε μια φωτογραφία προτού αλλάξει σε ένα εμβληματικό φτερωτό headpiece.

Κάρλα Μπρούνι,

Αντίθετα, η Christy Turlington φαινόταν άνετη με ένα μακρυμάνικο φόρεμα από το The Row.

Εν τω μεταξύ, άλλα μοντέλα έπαιξαν με διασκεδαστικά μοτίβα για να προσθέσουν λίγη λάμψη στα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.

Η Carolyn Murphy φαινόταν κομψή με ένα  ρούχο με λεοπάρ στάμπα ενώ η Lauren Hutton επέλεξε ένα πλήρες πουά κοστούμι Marni.

Είμαι ενας

Η Iman έκανε επίσης μια εμφάνιση με φτερά Dolce & Gabbana, η οποία περιελάμβανε ένα vintage καπέλο από πούπουλα Philip Tracy.

Η Milla Jovovich έκανε το ριγέ μπουφάν της εμπνευσμένο από τα ανδρικά ρούχα Valentino να φαίνεται αβίαστα, καθώς η Pat Cleveland προσπαθούσε να ισορροπήσει ένα φλιτζάνι τσαγιού φορώντας μια διάφανη πλαστική καμπαρντίνα.

Γύρισμα του Vanity Fair.

Αδύνατος.

Ενώ η Twiggy επέλεξε πολλές διασκεδαστικές εμφανίσεις, διατήρησε το μακιγιάζ της σκούρο – κάνοντας τα εμβληματικά της μάτια πρωταγωνιστή του σόου.

Άλλοι λάτρεις της πασαρέλας επέλεξαν τολμηρά αξεσουάρ, όπως η Claudia Schiffer που φόρεσε τεράστια σκουλαρίκια σταυρό Dolce & Gabbana και η Paulina Porizkova που φόρεσε ένα κολιέ σαν γιακά.

Εν τω μεταξύ, η Σίντι Κρόφορντ κυκλοφόρησε το δικό της εξώφυλλο για το τεύχος με τα αστέρια  με ένα σέξι, στενό μαύρο φόρεμα Versace.

Σίντι Κρόφορντ.

Η 57χρονη πόζαρε επίσης με ένα δαντελένιο σετ εσωρούχων Dolce & Gabbana που τραβούσε την προσοχή, το οποίο συνδυάστηκε με κάλτσες μέχρι τους μηρούς και στιλέτο.

Πολλά από τα αστέρια – όπως η Crawford και η Campbell – συγκεντρώθηκαν επίσης πρόσφατα  για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Apple+ “The Super Models”, στην οποία συζητούν τους μεμονωμένους δρόμους τους προς τον θρίαμβο της μόδας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Corset tops: H τάση που θα επικρατήσει ακόμη και το φθινόπωρο στις βραδινές εμφανίσεις

HerNewskl

Plissé: Η τάση που λατρεύουν όλα τα French girls!

HerNewskl

Kylie Jenner: Ντύθηκε ασορτί με την 5χρονη κόρη της Stormi στο show του Valentino (ΦΩΤΟ)

HerNews ka