HerNews.gr
Διεθνή

Michael B. Jordan: Γυναίκα αποκαλύπτει ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι – «Συγγνώμη μωρό μου»

Η σταρ του “Selling Sunset” αποκάλυψε ότι ο Michael B. Jordan δεν ήταν “καλός” στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της επανένωσης της σεζόν 7 του επιτυχημένου ριάλιτι σόου.

«Είναι καλός ο Michael B. Jordan στο κρεβάτι;» ρώτησε ο οικοδεσπότης Tan France ενώ η Tiesi ήταν συνδεδεμένη με έναν πολύγραφο.

«Θα έχω τόσα προβλήματα», απάντησε, προσθέτοντας, «Όχι».Η Bre Tiesi κάνει τεστ πολυγράφου στην επανένωση της 7ης σεζόν "Selling Sunset".

Το τεστ ανιχνευτή ψεύδους επιβεβαίωσε ότι η Tiesi έλεγε την αλήθεια, κάτι που σόκαρε τους συμπαίκτες της.

«Συγγνώμη, μωρό μου», είπε ο κτηματομεσίτης. «Γ@@ο συνέτριψε πολλά όνειρα κοριτσιών σήμερα».Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Emma Hernan, Bre Tiesi and Chrishell Stause at the "Selling Sunset" Season 7 reunion.

Κατά τη διάρκεια της 7ης σεζόν του σόου του Netflix, η Tiesi – η οποία έχει έναν γιο 1 έτους, με τον Nick Cannon, καυχιόταν ότι κοιμόταν με τον Michael B. Jordan.

«Με ποιον θα κοιμόσουν, από διασημότητες; Ποιον θα διάλεγες;» ρώτησε η Stuase τα κορίτσια, με την  Smith να απαντά γρήγορα: «Michael B. Jordan».Ο Michael B. Jordan βγαίνει από μια πισίνα χωρίς πουκάμισο.H Tiesi πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να το κάνω και το έκανα ».

Στη συνέχεια, η μαμά ενός παιδιού αποκάλυψε χαριτολογώντας: «Έχω κοιμηθεί με όλους τους αγαπημένους μου. Αστειεύομαι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

100 χρόνια Disney: Το «όργιο της Χιονάτης», ρατσισμός, σεξισμός και άλλα σκάνδαλα για τον τελικά όχι και τόσο “μαγικό” κόσμο

HerNews ka

Kim Kardashian: Δείτε το ιδιωτικό της τζετ αξίας 150 εκατ. δολαρίων – Καθίσματα από κασμίρ, 2 μπάνια & άλλα

HerNews ka

Madonna: Η βιογραφική της ταινία ακυρώθηκε καθώς ετοιμάζεται για την Παγκόσμια περιοδία της

HerNews ka