HerNews.gr
Beauty

Dior: Ta beauty looks που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας

Jennifer Lawrence

Είναι όντως συνηθισμένο στις εβδομάδες μόδας να δούμε celebrities που υιοθετούν ξεχωριστά beauty looks για να συνδυάσουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ας δούμε λίγα παραδείγματα από αυτές τις εκδηλώσεις:

Charlize Theron: Η Charlize Theron είναι γνωστή για την εκλεπτυσμένη εμφάνισή της. Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, υιοθέτησε ένα ιδιαίτερο χτένισμα που προσδίδει έναν αέρα δραματικότητας στην εμφάνισή της. Τα καταλύτικά στοιχεία αυτού του look είναι συχνά τα ξεχωριστά χτενίσματα, όπως τα κυματιστά μαλλιά.

Ο Adir Abergel, ο hairstylist της Charlize Theron, δημιούργησε ένα sleek, μικροσκοπικό ponytail με χωρίστρα στη μέση, το οποίο είναι ένα αγαπημένο hairstyle της ηθοποιού και προσφέρει ένα κομψό και σύγχρονο look. Η Kate Lee, η make-up artist της, χρησιμοποίησε απαλές ροδακινί αποχρώσεις για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της Charlize Theron, προσθέτοντας ένα φυσικό και λαμπερό φινίρισμα στο μακιγιάζ της. Το αποτέλεσμα ήταν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της ηθοποιού.

Jennifer Lawrence: Η Jennifer Lawrence επέλεξε ένα φθινοπωρινό μονοχρωματικό μακιγιάζ που τονίζει τα χείλη της με ένα βαθύ, κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο κραγιόν είναι μια κλασική επιλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα.
Η εμφάνιση που περιγράφετε φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή. Ο hairstylist Rebekah Forecast δημιούργησε ένα κύματιστο και εκλεπτυσμένο χτένισμα που αποπνέει τον αέρα του παλιού Hollywood, ενώ ο make-up artist Hung Vanngo χρησιμοποίησε διακριτικές καφέ αποχρώσεις με πορτοκαλί υποτόνους, προσδίδοντας μια φθινοπωρινή αισθητική που θυμίζει τα φύλλα του φθινοπώρου.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένα εκπληκτικό και μοναδικό μακιγιάζ και χτένισμα που αναδεικνύουν την ομορφιά της εν λόγω προσωπικότητας.

Jennifer Lawrence

Natalia Vodianova Οποιαδήποτε εμφάνιση της Natalia Vodianova φαίνεται πάντα εντυπωσιακή και στυλάτη. Το ρετρό και “αυτοκρατορικό” beauty look που περιγράφετε φαίνεται πραγματικά μοναδικό και κομψό. Τα μαλλιά που είναι μαζεμένα σε ένα συντηρητικό updo προσθέτουν μια διαχρονική πινελιά στην εμφάνισή της, ενώ η ρετρό γαλάζια σκιά που τονίζει τα μάτια της προσθέτει μια ιδιαίτερη λάμψη και ένταση στο μακιγιάζ της. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πώς μπορεί η τέχνη του μακιγιάζ και του hairstyling να μεταμορφώσουν και να αναδείξουν την ομορφιά μιας γυναίκας.

Natalia Vodianova

Sliced bob: Το it-κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το σημαντικότερο βήμα στην περιποίηση του προσώπου

Her News

Πώς να χρησιμοποιείτε τη ρετινόλη τον χειμώνα:

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τόλμησε το πιο stylish French hair look

HerNewskl