HerNews.gr
Beauty

Sliced bob: Το it-κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Το Sliced bob είναι το κούρεμα που φαίνεται να πρωταγωνιστεί παντού φέτος το φθινόπωρο. Αν θέλετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας, ζητήστε αυτό το it-κούρεμα την επόμενη φορά που θα κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο. 

Αυτό το κομψό, αλλά και σέξι κούρεμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο. Θα σας χαρίσει έναν αέρα ανανέωσης και θα δώσει περισσότερο στιλ στην εμφάνισή σας. Το Sliced bob είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1990. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό και δροσερό κούρεμα. Έχει κίνηση και είναι πολύ εύκολο να κάνετε styling. Σίγουρα, θα το έχετε ήδη δει και σε πολλές influencers.

Sliced bob – Must κούρεμα για το φθινόπωρο του 2023

Γενικά ένα bob κούρεμα, θα χαρίσει όγκο και σχήμα στα μαλλιά σας και έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που δεν είναι άλλο, εκτός από ότι θέλετε μόνο λίγα λεπτά για styling. Μάλιστα, είναι ένα κούρεμα ιδανικό και για όσες γυναίκες έχουν σγουρά και κυματιστά μαλλιά, καθώς πέρα από όγκο δίνει extra σχήμα και υφή στα μαλλιά τους. Ιδιαίτερα κολακευτικό, το sliced bob κούρεμα είναι η τέλεια επιλογή αν έχετε ίσια και λεπτά μαλλιά χάρη στον όγκο και το σχήμα που τους χαρίζει.

Αν θέλετε μια ανανέωση και να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, μετά τους καλοκαιρινούς μήνες και την συνεχή έκθεση στον ήλιο και στη θάλασσα, αυτό το κούρεμα είναι για εσάς. Εξάλλου μην ξεχνάτε πόσο πολύ ταιριάζει ένα κοντό κούρεμα με ζιβάγκο και πουλόβερ.

Το sliced bob κούρεμα είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ μοντέρνο κούρεμα που έχει ένα μήκος χωρίς  πολλά layers κάνοντας έτσι τα μαλλιά πλούσια σε όγκο και φυσικά λεία. Μάλιστα, οι μπροστινές τούφες από τα μαλλιά θα πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο σας. Συνήθως είναι πιο μακριές σε μήκος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για περισσότερο styling.

Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά ίσια, τότε δε χρειάζεται να κάνετε κάτι με το styling. Αν, όμως, έχετε σγουρά μαλλιά, θα πρέπει να τα ισιώσετε με πιστολάκι. Έτσι θα αποκτήσουν ένα πιο στιλιζαρισμένο σχήμα και look.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λέιζερ Αλεξανδρίτης: Όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις

Her News

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η αγαπημένη της μάσκα προσώπου!

HerNewskl

Selena Gomez: Δημιούργησε το πιο girly office look!

HerNewskl