HerNews.gr
Social News

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ετοιμάζονται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, λίγους μήνες μετά την βάπτιση της κόρης τους Κατερίνας.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα q&a που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν δέχθηκε την ερώτηση «Πότε με το καλό ο θρησκευτικός;» με την παρουσιάστρια να απαντά «σύντομα».

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί εδώ και περίπου έξι χρόνια και έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε για κάποιους λόγους γραφειοκρατικούς και τυπικούς και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο.

Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα, λίγο ιδιαίτερο», είχε δηλώσει παλαιότερα η Μαρία Ηλιάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Επιστρέφει δυναμικά μετά την περιπέτεια της υγείας της με νέο βίντεο που χορεύει

HerNews ka

David Beckham: Η Victoria γίνεται 50 ετών και της εύχεται με μια σπάνια φωτογραφία

HerNews ka

Lady Gaga: H Makeup artist της μας δίνει μια γεύση από την πολυσυζητημένη μεταμόρφωση της

HerNews ka