HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Aniston: Μετατρέπει ένα μπικίνι σε επαγγελματικό ντύσιμο για τις ανάγκες φωτογράφισης

Η Jennifer Aniston έδωσε μια νέα πνοή σε ένα παντελόνι, καθώς φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι τοπ με ένα cropped blazer και γραβάτα στο νέο τεύχος “Muses” του CR Fashion book, που κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Η ηθοποιός έδειξε την φόρμα της με το ντύσιμο Valentino μαζί με μια σειρά από άλλες εκπληκτικές ασπρόμαυρες εικόνες για το περιοδικό, τις οποίες μοιράστηκε στο Instagram την Τετάρτη.

«@carineroitfeld αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για να δουλέψω μαζί σου», έγραψε η Aniston στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τζένιφερ Άνιστον

Στη φωτογραφία, ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι μαζί με μια μακριά, στενή μαύρη γραβάτα, που καλύπτεται με ένα κομμένο λευκό σακάκι φορεμένο ανοιχτό πάνω από το μαγιό.

Τζένιφερ Άνιστον

Τζένιφερ Άνιστον

Η Jennifer Aniston  που είναι γνωστή λάτρης του μαύρου μπικίνι – συνδύασε το λουκ με μαύρο παντελόνι, κυρτώνοντας την πλάτη της για να δείξει μια πλάγια όψη σε ένα άλλο στιγμιότυπο από το 10ο επετειακό τεύχος του περιοδικού.

Μαζί με το επαγγελματικό της κοστούμι μπικίνι, η Aniston έδειξε στους θαυμαστές μια άλλη ματιά στην απίστευτη σιλουέτα της με το ίδιο μαύρο μαγιό, ενώ κρατούσε ψηλά μια κάπα Rick Owens με παγιέτες  με μαύρες γόβες YSL.

Τζένιφερ Άνιστον

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιος είναι ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google;

HerNewskl

Christian Louboutin: Η iconic παρουσίαση της νέας του συλλογής στο Παρίσι

HerNewskl

Hailey Bieber: Υιοθέτησε το πιο classy office look

HerNewskl