HerNews.gr
Ζώδια

Αυτά τα ζώδια φιλάνε πάντα με πάθος

Θυμάστε τη βιασύνη ευφορίας που έτρεξε στο σώμα σας όταν φίλησες με πάθος τον σύντροφό σου; Το να φιλάς το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι ένα βάλσαμο για μια πονεμένη καρδιά και ενώ απαιτεί μια βαθιά σύνδεση, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι ορισμένες δεξιότητες. Από μύθους, λαϊκές παραδόσεις έως ιστορίες συζύγων – η τέχνη του φιλιού χρονολογείται από αιώνες. Θυμηθείτε πώς ο γοητευτικός πρίγκιπας της Χιονάτης την ξύπνησε με ένα φιλί ή την ιστορία του «Βάτραχου Πρίγκιπα» όπου η πριγκίπισσα μεταμόρφωσε τον βάτραχο ξανά σε πρίγκιπα με το μαγικό της φιλί.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, τα ζώδια σας υπαγορεύουν την επιτυχία σας ως κάποιος που φιλάτε πάντα με πάθος. Ποιο ζώδιο είναι λοιπόν το καλύτερο στο φιλί;

Καρκίνος

Αν θέλετε να κατακτήσετε την τέχνη της αποπλάνησης, πάρτε μαθήματα από τον Καρκίνο. Το ζώδιο αυτό θα ταράξει κυριολεκτικά τον κόσμο σας με τα συναισθηματικά γεμάτα φιλιά με πάθος και θα μείνετε να λαχταράτε για περισσότερα. Οι περισσότεροι Καρκίνοι είναι ψυχές της παλιάς σχολής, που θέλουν να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις και να δημιουργήσουν μια οικογένεια. Έτσι, οποιαδήποτε έκφραση αγάπης από έναν Καρκίνο μπορεί να σας πνίξει από συναισθήματα και δάκρυα χαράς. Το φιλί τους (σχεδόν) σε πάει πάντα στο κρεβάτι μαζί τους και δεν σας πειράζει!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

Έχετε δει τη βροχερή αγκαλιά του Ryan Gosling και της Rachel McAdams στο The Notebook; Αυτό είναι το πόσο ονειρικό είναι να φιλάς έναν Ιχθύ. Οι άνθρωποι στο ζώδιο των Ιχθύων είναι υφαντές ονείρων, κολλημένοι στη σφαίρα της φαντασίας και των ονειρικών τοπίων. Αυτό το ζώδιο εκφράζει τα συναισθήματά του μέσα από φιλιά με πάθος, υφαίνοντας ρομαντισμό με τα τρυφερά χτυπήματα και τα παθιασμένα βλέμματά τους.

Ενώ ξεκινούν με αργό ρυθμό, η έντασή τους αυξάνεται γρήγορα και θα βρεθείτε στη μέση μιας άγριας συνάντησης σε χρόνο μηδέν! Μπορεί να ακούγεται κακόγουστο, αλλά το φιλί τους φωνάζει ότι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής είναι η αγάπη. Για τους Ιχθύες, η απόλαυση είναι αμφίδρομη. Έτσι, θα φροντίσουν να αισθάνεστε άνετα και θα κλιμακώσουν τα πράγματα μόνο εάν ανταποδώσετε εξίσου κι εσείς.

Τα ζώδια που είναι γεννημένοι αρχηγοί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουλίου

HerNewskl

Single life: Αυτά είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b