HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουλίου

Ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 11 έως 17 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη σταθεροποίηση μιας σχέσης και με αρκετά γερές βάσεις. Mπορείτε επίσης να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να κάνετε ταυτόχρονα κάποιες επενδύσεις. Θα ήθελα όμως προς το τέλος της εβδομάδας να εστιάσετε στην καριέρα σας, αλλά και στην εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Βέβαια, μην ξεχάσετε και το γάμο σας, γιατί θα έχετε πολλά παράπονα.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαίου)

Η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με αρκετά νεύρα και πολύ τρέξιμο. Προσοχή στο πως οδηγείτε για να αποφύγετε τυχόν δύσκολες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά ή με κληρονομιές. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας θα βιώσετε καλύτερα και θα δείτε κάποια πράγματα με τελείως διαφορετική ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Στις αρχές τις εβδομάδας θα ήθελα να προσέξετε σχέσεις που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες και μην επενδύσετε, γιατί θα απογοητευτείτε. Επίσης, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη  προσοχή στα οικονομικά σας για τυχόν εξαπατήσεις. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στις συνεργασίες σας και φροντίστε να βγάλετε και κάποια χρήματα επιπλέον μέσα από αυτές τις συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την την εργασία αλλά και με τη καθημερινότητα. Επίσης, θα θέλετε να ρυθμίσετε τυχόν εκκρεμότητες που τις είχατε αμελήσει. Όμως  πρέπει  να θυμάστε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εστιάσετε σε γάμο- ή  συνεργασίες και να βρείτε κάποιες πολύ ευνοϊκές λύσεις για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο θα  σας φτιάξουν τη διάθεση αρκεί να μην έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετό φλερτ πολύ διασκέδαση και χαρές από το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Θα δείτε πως ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα πάει αρκετά καλά και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Πάρτε λοιπόν τον άνθρωπο της καρδιάς σας αγκαλιά και ξεχάστε για λίγο δουλειές υποχρεώσεις και συνεργασίες που πιθανόν σας έχουν κουράσει. .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε παραπάνω με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Δεν αποκλείεται να ρυθμίσετε μέσα από το σπίτι σας τη δουλειά σας. Να ξέρετε όμως πως προς τα μισά της εβδομάδας θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να πάρετε ανάσες ξεκούρασης μαζί του. Έτσι, προς το τέλος της εβδομάδας να πέσετε πάλι με τα μούτρα στη δουλειά .

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσείς στις αρχές τις εβδομάδας θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πολλές επικοινωνίες.  Μικρά κοντινά ταξιδάκια ευχάριστα νέα και ειδήσεις σας περιμένουν για κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες και καλά μηνύματα από τα αδέλφια σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι και την οικογένεια γιατί έτσι θα αποφύγετε κάποια παραπονάκια .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η έβδομα για εσάς με τον Άρη να πυροδοτεί καταστάσεις και να υπάρχει γενικά μια κατάσταση νευρικότητας και πίεσης που μπορεί να έχει να κάνει και με τις οικονομικές και συναισθηματικές ασφάλειες. Θα μπορέσετε προς το τέλος της εβδομάδας όμως να κάνετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες, να λάβετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα και ναι μπορείτε να κάνετε και ένα κοντινό ταξιδάκι.

ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αγαπημένοι μου μπορείτε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας.  Όχι πως δεν το κάνετε συχνά, γιατί τον αγαπάτε. Στις αρχές της εβδομάδας θα κάνετε αρκετά ψώνια προφανώς για τις διακοπές σας, αλλά φροντίστε να μην κάνετε και πολύ μεγάλη σπατάλη γιατί σας βλέπω να πηγαίνετε διακοπές και να μην μπορείτε να κάνετε τη μποέμ ζωή που σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-22 Ίαν )

Αρχίζει αυτή η εβδομάδα για εσάς με ένα κλείσιμο και μια εσωστρέφεια για να κάνετε τον απολογισμό σας. Θα ήθελα να κοιμηθείτε και λίγο παραπάνω αν το χρειάζεστε. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα ήθελα να βγείτε προς τα έξω να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν χωρίς να έχετε και πάλι το μυαλό σας στη δουλειά. Καλό θα ήταν να αποφύγετε αποφύγετε πιθανόν εμμονές που σας ταλαιπωρούν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα στις αρχές της σας βρίσκει με φίλους που πιθανόν να έχετε και ένα κοινό όραμα.  Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να υλοποιήσετε ένα μεγάλο σας όνειρο. Εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες πιέσεις ,αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα με φιλικά σας άτομα. Δεν αποκλείω και τη προοπτική μιας σχέσης μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα στις αρχές της επιτάσσει  να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας. Μήπως τα έχετε όλα στον αυτόματο και ζείτε στο δικό σας κόσμο πιστεύοντας πως θα σας έρθουν τα χρήματα από τον ουρανό; Mάλλον κάνετε λάθος. Δουλέψτε λίγο και θα καταφέρετε προς το τέλος της εβδομάδας να έχετε τις οικονομικές απολαβές που θέλετε.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2023: Πώς μπορεί να επηρεάσει το ζώδιό σας;

HerNews ka

Φεγγάρι του Χιονιού Ωροσκόπιο: Πως θα μπορούσε να σας επηρεάσει η πανσέληνος του Φεβρουαρίου;

HerNews ka

Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο το ζώδιό σας;

HerNews ka