HerNews.gr
Ζώδια

Single life: Αυτά είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια

Μήπως είναι καλύτερα να είστε single; Εάν είστε Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, μπορεί να νομίζετε ότι είστε πιο χαρούμενες όταν είστε μόνες σας.

Ενώ ζούμε και μεγαλώνουμε σε έναν κόσμο που τονίζει την ιδέα του ρομαντισμού, δεν είναι όλοι για να κάνουν απαραιτήτως σχέση, οικογένεια και παιδιά.

Για να δούμε όμως καλύτερα τα πιο ανεξάρτητα ζώδια.

1. Δίδυμοι

Έχετε ακολουθήσει και τους δύο δρόμους και έχετε εκτιμήσει τόσο τη μοναχική ζωή, όσο και τη συντροφικότητα. Ενώ έχετε γνωρίσει την ομορφιά της αγάπης και της δέσμευσης, αναρωτιέστε αν απολαμβάνετε καλύτερα την ελευθερία σας. Ωστόσο, όσο το σκέφτεστε περισσότερο, ξέρετε ότι ο λόγος που είστε single είναι επειδή αυτό θέλετε.

2. Ζυγός

Πολλοί λένε ότι ο Ζυγός είναι ένα ψυχρό ζώδιο, δεν γνωρίζει τη σημασία της αγάπης. Όμως εσείς δεν πιστεύετε ότι κάνετε λάθος σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ζείτε τη ζωή σας σύμφωνα με τη δική σας αίσθηση για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Μπορεί μάλιστα να μην σας ενδιαφέρει καν το να βγαίνετε ραντεβού. Αυτή η «μοναχική» ζωή που επιθυμείτε δεν έχει καμία σχέση με το πώς σχετίζεστε με άλλους πιθανούς συντρόφους.

3. Υδροχόος

Έχετε ανακαλύψει ότι είστε καλύτερα μόνοι σας και χωρίς κάποιον στη ζωή σας που είτε θέλει να σας αλλάξει, είτε διαφωνεί μαζί σας όλη την ώρα. Οι περισσότεροι από τους Υδροχόους δεν έχουν καμία σχέση με τη μονογαμία ή τη δέσμευση. Λατρεύουν την ιδέα της αγάπης και του ρομαντισμού, αλλά σπάνια θα βρουν κάποιον στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.

Δεν πρόκειται να αλλάξουν  για κανέναν κι αυτό τους καθιερώνει ως άτομο με προβλέψιμο χαρακτήρα. Αυτό τους κάνει έμπιστους, καθώς είναι πιστοί στα πρότυπά σας και δεν συμβιβάζονται σε κάτι που δεν τους ταιριάζει. Η single ζωή λειτουργεί καλύτερα για τους Υδροχόους.

Αυτά τα 4 ζώδια ερωτεύονται πολύ γρήγορα και εύκολα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ήλιος σε σύνοδο με το Ποσειδώνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

HerNewskl

Γιατί οι Λέοντες είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι

HerNews ka