HerNews.gr
Beauty

Caramel Latte Nails που είναι πραγματικά κομψά

Τώρα που το φθινόπωρο είναι εδώ, ήρθε η ώρα να δείτε όλα τα καλύτερα φθινοπωρινά χρώματα μανικιούρ και σίγουρα περιλαμβάνουν τα caramel latte nails. Tο Caramel Nail Art έχει πάνω από 35 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, όπου θα δείτε τα πάντα, από κρεμώδεις πορτοκαλί αποχρώσεις μέχρι χρυσό γαλλικό. 

Το caramel θα είναι πάντα η τέλεια ουδέτερη απόχρωση για την εποχή, καθώς ταιριάζει με τον ψυχρό καιρό, τα φύλλα που αλλάζουν και τη ζεστή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας, λέει η Rachel Apfel Glass, ειδικός στα νύχια και ιδρύτρια της GLOSSLAB. «Οι καραμελένιες αποχρώσεις, ειδικότερα, εκπέμπουν ζεστασιά και άνεση και φαίνονται υπέροχα όταν απολαμβάνετε ένα ζεστό ρόφημα», λέει η ίδια. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας εμπνεύσει να κλείσετε ένα ταξίδι σε έναν φθινοπωρινό προορισμό το συντομότερο δυνατό.

Το μοντέρνο αυτό χρώμα έρχεται επίσης σε πολλές αποχρώσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα, από κεχριμπαρένιο έως  χρυσό – καφέ και ανοιχτό πορτοκαλί.

Για να ενσωματώσετε το χρώμα στο φθινοπωρινό mani σας, συνεχίστε παρακάτω για να δείτε τις πιο κομψές αποχρώσεις.

Clouds In Your Coffee

Αυτά τα σύννεφα καραμέλας σε όλη την επιφάνεια μοιάζουν σαν να προσθέσατε μια κουταλιά γάλα αμυγδάλου και λίγο σιρόπι καραμέλας στο παγωμένο latte σας. Το συννεφιασμένο εφέ συνδυάζει πολλαπλά φθινοπωρινά χρώματα – όπως μαύρο, καραμελέ και καφέ – για το απόλυτο cafe mani.

Leave A Tip

Για μια άλλη εμφάνιση στο γαλλικό μανικιούρ, επιλέξτε διάφορες καραμελένιες αποχρώσεις που κυμαίνονται από ανοιχτό πορτοκαλί έως πιο σκούρο καφέ. Εξάλλου, το εφέ Skittles δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό το μανικιούρ διαθέτει επίσης μικροσκοπικά διακεκομμένα φλοράλ κάτω από μερικές από τις βαμμένες μύτες, που δίνει την πιο χαριτωμένη και σικ εμφάνιση.

So Mod

Μπορείτε επίσης να δώσετε ρετρό δονήσεις των δεκαετιών του ’60 και του ’70 στολίζοντας τα νύχια σας με ένα μοντέρνο σχέδιο σε καφέ εσπρέσο και καραμελέ αποχρώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε ημικύκλια και οβάλ σχέδια, για να μεταμορφώσετε ένα απλό mani σε έργο τέχνης.

Αυτές είναι οι πιο καυτές τάσεις στα νύχια από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης S/S 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η μαγεία των αρωμάτων: Γυναικεία αρώματα που προσελκύουν τους άντρες

HerNews ka

Εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

HerNews ka

Conditioner και μάσκα μαλλιών: Ποια είναι η διαφορά τους;

Her News