HerNews.gr
Social News

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιού τους

Το Σάββατο 23/9 η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάπτισαν τον γιό τους με συγγενείς και φίλους στο πλευρό τους.

Ο μικρός που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 πήρε το όνομα Αλέξανδρος καθώς όπως είχε δηλώσει το ζευγάρι ήθελαν να επιλέξουν ένα όνομα που να συνδέεται με την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 28/9 η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα για την οικογένειά τους γράφοντας:

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας.  Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική ( ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει σαν άλλη Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill» και προκαλεί

Her News

Kim Kardashian: «Ανάβει φωτιές» με φωτογραφίες από τις διακοπές της & δεν έχει μπει ακόμα καλοκαίρι

HerNews ka

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλυπτική ανάρτηση για τους 225 εκατ. followers

Her News b