HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω ως πατέρας και ως σύζυγος»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μιλάει για τον έγγαμο βίο και τις δίδυμες κόρες του αλλά και για την απόφασή του να μπει στο «ρινγκ» της πολιτικής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε πως τα δίδυμα παιδιά του είναι 15 μηνών και έχουν αρχίσει να επικοινωνούν.

«Ζω ωραία πράγματα. Με την σύζυγό μου ζούσαμε μαζί και πριν παντρευτούμε, οπότε δεν έχω δει μεγάλες αλλαγές μετά τον γάμο. Απλά τα προγράμματά μας είναι πιο απαιτητικά με τα δίδυμα. Έχουμε καλή επικοινωνία με την Μαρία, με τα ‘’πάνω’’ και τα ‘’κάτω’’ μας. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αγάπη και το δέσιμο».

«Όταν μιλήσαμε με τον Νίκο Χαρδαλιά διέκρινα πειθαρχία και συμβατότητα στις απόψεις μας»

Όπως είπε, ζει καρέ – καρέ το μεγάλωμα των παιδιών και είπε πως η μια του κόρη έχει αρχίσει να φωνάζει «μπαμπά».

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τις κόρες μου είναι ότι με πολύ λίγα πράγματα είναι ευτυχισμένες. Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω ως πατέρας και ως σύζυγος. Θέλω να κάνω το μέγιστο και να φέρνω τα καλύτερα σενάρια στους ανθρώπους που περιμένουν από εμένα».

Όπως είπε, αθώα «πάθη» του είναι τα σουβλάκια και το γλυκό που τρώει την Κυριακή ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να κατέβει στην πολιτική.

«Όλα τα χρόνια της πορείας μου με είχαν πλησιάσει όλα τα κόμματα, όμως τώρα το timing ήρθε στην κατάλληλη φάση της ζωής μου. Όταν μιλήσαμε με τον Νίκο Χαρδαλιά διέκρινα πειθαρχία και συμβατότητα στις απόψεις μας. Σε συνεργασία με το ΟΑΚΑ και την κυβέρνηση θα ξεκινήσουμε εκδρομές με σχολεία και life coaching.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Τομέα με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.

«Πόσταρα στα social media μια φωτογραφία με τον Νίκο Χαρδαλιά και ‘’έφαγα λίγο ξύλο’’. Μίλησα με αρκετό κόσμο και κατανοήσαν ότι μπορώ να προσφέρω. Δεν αισθάνομαι ότι πολιτεύομαι γιατί η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με κόμματα, αλλά με ανθρώπους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Χειμωνέτος: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο»

Her News

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην πανέμορφη Πάρο με το «Fishy» του MEGA!

Her News

Τριαντάφυλλος, Φελίσσια Τσαλαπάτη & Μαριάντα Πιερίδη: Τι δηλώνουν οι παρουσιαστές για τη νέα τους καλοκαιρινή εκπομπή

Her News b