HerNews.gr
Ζώδια

Τυχερά και άτυχα χρώματα για τον γοητευτικό και δημιουργικό Ζυγό

Ένα βασικό ζώδιο του αέρα, ο Ζυγός είναι έξυπνος, εκτιμάει τη συνεργασία, την ενότητα και την ομορφιά πάνω από όλα. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, τα αισθητικά ευχάριστα παστέλ θεωρούνται τα τυχερά χρώματα για τον Ζυγό, ενώ οι τολμηρές και ζεστές αποχρώσεις θα μπορούσαν να αποδειχθούν άτυχες για αυτό το ζώδιο.

Τα χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιρροή των διαθέσεων, των μοτίβων συμπεριφοράς και της προσωπικότητας των ζωδίων στην αστρολογία. Φυσικά, κάθε ζώδιο του ήλιου διέπεται από μια συγκεκριμένη απόχρωση που φέρνει τύχη, ειρήνη, αγάπη και καλή τύχη. Η απουσία αυτών των χρωμάτων ή η παρουσία ορισμένων άτυχων χρωμάτων μπορεί να προκαλέσει κακή τύχη ή εμπόδια.

Τα τυχερά χρώματα για το ζώδιο του Ζυγού

Το λευκό είναι η ενσάρκωση της ειρήνης και της αγνότητας. Είναι επίσης αντιπροσωπευτικό του αέρα, του βασικού στοιχείου του Ζυγού. Αυτή η απόχρωση συνδυάζεται καλά με το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του ζωδίου να παραμένει ήρεμο σε όλες τις καταστάσεις και να προσπαθεί για ισορροπία. Αυτό το χρώμα λέγεται επίσης ότι φέρνει διαύγεια σε περιόδους σύγχυσης.

Το λευκό συνδέεται επίσης με την ελευθερία και τη θετικότητα, ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα άτομα με αυτό το ζώδιο πρέπει να το φορούν. Παρθένο και εκλεπτυσμένο, αυτό είναι το πιο τυχερό χρώμα για έναν Ζυγό.

Το ροζ χρώμα συνδέεται με τη θηλυκότητα, την ομορφιά και τη χάρη. Η πιο ανοιχτή απόχρωση αυτής της απόχρωσης είναι ιδανική για Ζυγούς. Η απαλότητα αυτής της απόχρωσης συμβολίζει τη μη συγκρουσιακή φύση αυτού του ζωδίου.

Έχετε μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά ή μια προαγωγή στο διαδίκτυο; Φορέστε ανοιχτό ροζ καθώς αυτό το χρώμα φέρνει καλή τύχη και μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε έναν στόχο.

Άτυχα χρώματα για τον Ζυγό

Ένα ζεστό χρώμα που αντιπροσωπεύει τις ιδιότητες της τόλμης και της διεκδίκησης, το κόκκινο συχνά συμβολίζει αρνητικά συναισθήματα όπως οργή, παρορμητικότητα και θρασύτητα. Όλες αυτές οι ιδιότητες είναι αντίθετες με τη βασική ιδιοσυγκρασία αυτού του ήπιου ζωδίου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγει ο Ζυγός το κόκκινο, ειδικά για σημαντικές περιστάσεις.

Τέλος, το μαύρο συνδέεται με το σκοτάδι και τα ακραία αρνητικά συναισθήματα, τα οποία θα μπορούσαν να σημαίνουν ατυχία, έλλειψη κοινωνικών σχέσεων, βαρετή και καταστροφή για τους Ζυγούς. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγεται, είτε σε ρούχα, είτε σε έπιπλα σπιτιού, καθώς μπορεί να ενθαρρύνει την απομόνωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η λίστα με τα πιο ανεύθυνα ζώδια

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 5-11 Φεβρουαρίου 2024

HerNews ka

5 καταστάσεις με τις οποίες εκνευρίζεται το κάθε ζώδιο

Her News b