HerNews.gr
Beauty

Αυτά είναι τα πιο ακριβά eye patches στον κόσμο

Υπάρχουν λίγα σημεία του δέρματος πιο ευαίσθητα από την περιοχή κάτω από τα μάτια. Γι’ αυτό τα eye patches, είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα. Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας. Είναι και 40% πιο λεπτή από το δέρμα του προσώπου σας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ν είναι πιο ευάλωτη στις επιπτώσεις των κακών πρακτικών φροντίδας του δέρματος, της ανθυγιεινής διατροφής, της έλλειψης ενυδάτωσης και της γήρανσης.

Ευτυχώς, τα eye patches είναι εδώ για να αναζωογονήσουν τα κουρασμένα μάτια. Παρέχουν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε αυτή την περιοχή λεία και ελαστική. 

Επίσης είναι αποτελεσματικά στη στόχευση και τη μείωση του πρηξίματος – ειδικά εκείνων με συστατικά όπως κολλαγόνο, αλόη βέρα, πράσινο τσάι και βιταμίνες Α και Ε.

Μαζί, αυτά τα ισχυρά συστατικά συμβάλλουν στη μείωση του πρηξίματος, ενώ καταπραΰνουν και δροσίζουν την περιοχή των ματιών. Θα μείνετε με δέρμα που φαίνεται λαμπερό και ελαστικό.

Τα πιο ακριβά eye patches στον κόσμο

Τα Peter Thomas Roth 24K Gold Hydra-Gel Eye Patches που κοστίζουν 75 δολάρια φαίνεται να είναι τα πιο ακριβά eye patches στον κόσμο. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που έχουν είναι ότι συσφίγγουν το δέρμα κάτω από τα μάτια και μειώνουν το πρήξιμο. Επίσης περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο.

Αυτά τα πολυτελή eye patches με χρυσό 24 καρατίων βοηθούν στην ανύψωση και σύσφιξη της όψης της περιοχής των ματιών σε μόλις 10 λεπτά. Η φόρμουλα περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ για την παροχή έντονης ενυδάτωσης, υδρολυμένο κολλαγόνο για να μειώσει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και καφεΐνη για τη μείωση της πρησμένης εμφάνισης.

Προτεινόμενη χρήση

Χρησιμοποιήστε την εσωκλειόμενη σπάτουλα για να ανασηκώσετε απαλά και να διαχωρίσετε ένα ευαίσθητο έμπλαστρο gel.

Απλώστε σε καθαρή, στεγνή περιοχή κάτω από τα μάτια. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Χαλαρώστε και απολαύστε για 10 με 15 λεπτά. Απορρίψτε μετά τη χρήση και απλώστε απαλά τον υπολειπόμενο ορό στο δέρμα. Φυσικά είναι μόνο για εξωτερική χρήση.

Θα τα αισθανθείτε δροσερά στο δέρμα σας και μπορείτε να νιώσετε ότι η σύνθεση κάνει τα μαγικά της για να ηρεμήσει τη φλεγμονή και το πρήξιμο.

Πώς να φροντίσετε την επιδερμίδα πριν την προπόνηση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

Her News

Scarlett Johansson: Τo beauty hack με τη χρήση ενός ψαλιδιού για να δώσει όγκο στις βλεφαρίδες της

HerNewskl

Coachella 2022: Τα hair looks που θα σε εμπνεύσουν για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

HerNewskl