HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Γυρίσματα της τύχης: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Τα Γυρίσματα της τύχης, όπως έχει δηλώσει ο Γούντι Άλεν, είναι μια σύγχρονη ιστορία ρομαντισμού, πάθους και βίας που διαδραματίζεται στο σύγχρονο Παρίσι. Γυρισμένη σε όλη την πόλη και λίγο στην εξοχή, εξελίσσεται γύρω από ένα ειδύλλιο μεταξύ δύο νέων που είναι παλιοί φίλοι και καταλήγουν σε συζυγική απιστία και τελικά σε έγκλημα.

Πρωταγωνιστούν πολύ καταξιωμένοι Γάλλοι ηθοποιοί, είναι όλα στη γαλλική γλώσσα και φαίνεται πολύ όμορφη όπως φωτογραφήθηκε από τον μεγάλο κινηματογραφιστή, Vittorio Storaro. Τα Γυρίσματα της τύχης, είναι μια ταινία γεμάτη διαλόγους και οι κύριοι χαρακτήρες είναι ζωντανοί.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τη μέρα του φθινοπώρου στο Παρίσι, ένας μαχόμενος συγγραφέας ονόματι Alain αγοράζει ένα λαχείο για την παντρεμένη ερωμένη του, τη Fanny. Η αγορά γίνεται με παρόρμηση. είναι μια αυθόρμητη ρομαντική χειρονομία και μια αδύναμη έκκληση στη μοίρα. Οι πιθανότητες στοιβάζονται ενάντια σε αυτούς τους κακούς εραστές και η μοιχική τους υπόθεση είναι σίγουρα καταστροφική. Όμως οι νύχτες πλησιάζουν και η μόνη στιγμή που μετράει είναι τώρα.

Η Fanny είναι παντρεμένη με τον απεχθή Jean, έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο του οποίου το κύριο πάθος είναι το σετ τρένου που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο δωμάτιο του ανακτορικού τους σπιτιού. Περνά το χρόνο της σε πολυτελείς αίθουσες δημοπρασιών, παρακολουθώντας δεξιώσεις κοκτέιλ ή κυνηγώντας ελάφια από το βουκολικό καταφύγιο του ζευγαριού το Σαββατοκύριακο. Τώρα, χάρη στη συντροφιά της με τον Alain, η Fanny επανασυνδέεται με μια διαφορετική (και θορυβώδη ρομαντική) πλευρά του Παρισιού και αρχίζει να περιηγείται σε παλαιοβιβλιοπωλεία και να κάνει βόλτες σε πάρκα της πόλης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Phoebe Dynevor: Αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά σχέδια της 3ης σεζόν του «Bridgerton»- Θα την δούμε στις οθόνες μας;

HerNews ka

Η «κατάρα» των ηθοποιών που υποδύονται τον Ιησού

HerNews ka

Sky rojo: Έρχεται και η 2η σεζόν!!

Her News