HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Ποζάρει με κρυστάλλινο bralette Gucci αξίας 18.000 δολαρίων

«Είναι όλα Gucci», έγραψε η Kim Kardashian μια σειρά από σέξι φωτογραφίες στο Instagram τη Δευτέρα , φορώντας μια εμφάνιση Gucci από την κορυφή μέχρι τα νύχια που περιελάμβανε ένα σπάνιο και εντυπωσιακό “σουτιέν” showgirl με επένδυση από στρας, σχεδιασμένο από τον Alessandro Michele , το οποίο πωλείται σε ένα στην αγορά μεταπώλησης για 18.000 δολάρια.

Το σπάνιο και ακριβό τοπ εμφανίστηκε στην καμπάνια της Gucci για την πασαρέλα του 2019 και μετά βίας κάλυπτε το στήθος της Kim Kardashian.Κιμ Καρντάσιαν

 

Ενώ η 42χρονη ιδρυτής του Skims μπορεί να χρησιμοποιούσε ένα “λογοπαίγνιο” στη λεζάντα της στο Instagram, η Kardashian φορούσε κυριολεκτικά μόνο Gucci.

Μια άλλη, ιδιαίτερα θολή, φωτογραφία στην ανάρτηση του καρουζέλ έδειχνε την Kardashian να τραβάει μια αποπνικτική selfie στο σκοτάδι, φορώντας ένα φαρδύ παντελόνι με το λογότυπο της Gucci ( 1.650 δολαρίων) καθώς και ασορτί μεταξωτό πουκάμισο Gucci (3.600 δολαρίων). Κιμ Καρντάσιαν

Στο τελευταίο στιγμιότυπο, η Kardashian είχε κάνει τα μαλλιά της μια μακριά πλεξούδα  καθώς καθόταν στο πάτωμα, απλώνοντας τα χέρια της στο πλάι ενός κρεβατιού – δείχνοντας το αστραφτερό σουτιέν από στρας.

Κιμ Καρντάσιαν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

HerNews ka

Sydney Sweeney: Το υπονοούμενο για τα… προσόντα της

HerNews ka

Οι ωραιότερες τούρτες του Instagram

Her News