HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την μητέρα της 12χρονης – Τι είπαν οι δικηγόροι της ανήλικης και του κατηγορούμενου

Σύμφωνα με τους δικαστές παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνολικά 26 κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με το βούλευμα στην προφυλακισμένη μητέρα του κοριτσιού προσάπτεται μία ακόμη κατηγορία, η οποία προκαλεί σοκ. Αυτή της διακεκριμένης μαστροπείας εις βάρος της ίδιας κόρης της, διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Η μητέρα δηλαδή όχι μόνο εξέδιδε τη 12χρονη αλλά έστελνε και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της στους πελάτες μέσω WhatsApp και Viber έναντι ανταλλάγματος.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί ενώ και το κοριτσάκι στις καταθέσεις του έχει υποστηρίξει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε τίποτα.

Η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την υπόθεση.

«Οι φωτογραφίες βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης. Η 12χρονη υποστηρίζει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα. Οι φωτογραφίες της 12χρονης έχουν βρεθεί και στο δικό του κινητό. Έχω προσωπική επαφή με την 12χρονη και την θεία της που αποκάλυψε την ιστορία. Όλη η οικογένεια υποστηρίζει ότι η μητέρα δεν ήξερε τίποτα. Η 12χρονη λέει ότι θέλει να τιμωρηθούν, όσοι της έκαναν κακό», δήλωσε η κ. Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου, Βασίλης Χρονόπουλος μίλησε για την στάση του κατηγορούμενου.

«Ο κατηγορούμενος έχει αποδεχθεί από την αρχή το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου και της ασελγείας. Θεωρώ δεδομένη την αθώωσή του. Έχει μετανιώσει για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Έχει καταλάβει ό,τι θα μείνει για καιρό στην φυλακή», δήλωσε ο δικηγόρος του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο

HerNews ka

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Η αποχώρηση, η συγγνώμη και τα 600.000 ευρώ που «φαγώθηκαν»

HerNews ka

Άννα Ιβάνκοβα: Προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία της τρανς γυναίκας

HerNews ka