HerNews.gr
Social News

Sydney Sweeney: Το υπονοούμενο για τα… προσόντα της

Η Sydney Sweeney φόρεσε ένα μπλουζάκι που ζητούσε συγγνώμη για το «υπέροχο» στήθος κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό με φίλους.

Η σταρ του «Euphoria» μοιράστηκε ένα καρουζέλ με στιγμιότυπα στο Instagram το Σάββατο από την απόδρασή της, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα οποία φορούσε ένα γκρι φούτερ που έγραφε: «Συγγνώμη που έχω υπέροχο στήθος και σωστές απόψεις».

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες, η Sydney Sweeney έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της με ένα καφέ μπικίνι και χόρεψε στην παραλία με ένα ταμπά τοπ και μίντι φούστα.Sydney Sweeney με γκρι πουκάμισο.Αρκετοί θαυμαστές αντέδρασαν στην επιλογή ρούχων της ηθοποιού στην ενότητα των σχολίων της.

«Λυπάσαι αλήθεια;» ρώτησε ένας χρήστης. «Αυτό το μπλουζάκι τα λέει όλα, χαιρετίσματα στους haters», πρόσθεσε ένας άλλος.

Sydney Sweeney με έναν φίλο στο Μεξικό.Το γεμάτο υπονοούμενα μπλουζάκι της Sydney Sweeney έρχεται λίγες μέρες αφότου η Carol Baum  επέκρινε την εμφάνιση και τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού.

Η παραγωγός του Χόλιγουντ, η οποία διδάσκει επίσης στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC, επέκρινε την κωμωδία του 2023 της Sweeney, «Anyone But You», αποκαλώντας την «απαρατήρητη».

«Είπα στους μαθητές μου: Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο καυτή;», δήλωσε η παραγωγός.

Η ηθοποιός απάντησε για το μίσος μέσω του αντιπροσώπου της, η οποία είπε στο Page Six σε μια δήλωση ότι ήταν “λυπηρό” που η Baum επέλεξε να “επιτεθεί σε άλλη γυναίκα”.

«Αν αυτό είναι αυτό που έμαθε στις δεκαετίες της στον κλάδο και πιστεύει ότι είναι κατάλληλο να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Επιπλέον, ο καθηγητής υποκριτικής της Sweeney, Scott Sedita, την υπερασπίστηκε ενάντια στις άσχημες κριτικές, λέγοντας ότι είναι μια πολύ «σοβαρή ηθοποιός» που «έχει περάσει τα σκαμπανεβάσματα αυτής της δουλειάς».

Μετά από αντιδράσεις από τους θαυμαστές της Sweeney, η Carol Baum, είπε ότι μετάνιωσε για τα σχόλιά της.

Είπε στο TMZ ότι «το να κοροϊδεύεις μια ηθοποιό σαν αυτήν» δημόσια «συνήθως δεν είναι του στυλ της».

Sydney Sweeney: Η «σκληρή» απάντηση στην άσχημη κριτική που δέχτηκε από παραγωγό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη: “Σκεφτόμουν ότι οι Έλληνες celebrities μπορεί να μην αφεθούν, να μην αφήσουν τους εαυτούς τους”

HerNewskl

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Προτιμώ να μείνω μόνη, παρά να κάνω παρέα με διπρόσωπους»

Her News

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο “ξέφρενος” χορός της σε ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka