HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί. Ημουν σε άθλια κατάσταση»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε “ποδαρικό” στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 2/10.

Στην αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια μίλησε και για την επιπλοκή που είχε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου»,αποκάλυψε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα».

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ», εξομολογήθηκε στη συνέχεια  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Σπυροπούλου σκέφτεται να επιστρέψει στην TV αλλά να μη μένει πολύ μακριά από το παιδί της

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε ότι: «Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη για τον άγριο ξυλοδαρμό της: «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι»

HerNews ka

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Her News

Πένυ Αγοραστού: «Πιστεύω στον Θεό με ένα δικό μου τρόπο»

Her News b