HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε ότι ένιωθε «ανασφαλής και αβέβαιη» για το σώμα της μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της

Η Jennifer Lopez είπε ότι η φίλη και προπονήτρια Τρέισι Άντερσον τη βοήθησε να συμβιβαστεί με το σώμα της που αλλάζει αφού γέννησε τα δίδυμα Μαξ και Έμ το 2008.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένιωθε βαθιά «ανασφαλής και αβέβαιη» στο πετσί της αφού έγινε μητέρα, ενώ απένειμε στην Άντερσον το βραβείο “Εξαιρετικό Επίτευγμα στη Γυμναστική” στα Daytime Beauty Awards την Κυριακή.

Η Jennifer Lopez και τα δίδυμα της, Max και Emme«Έχω κάνει πολύ στοχασμό τον τελευταίο καιρό, επανεξετάζοντας τις προηγούμενες εκδοχές του εαυτού μου για να αγκαλιάσω πλήρως το εγώ του τώρα», εξήγησε η Lopez.

«Και θυμάμαι πόσο πολύ με έχει εμπνεύσει και με ενθάρρυνε η Τρέισι να γιορτάσω κάθε εκδοχή του σώματός μου όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίσω να ανυψώνομαι καθώς η ζωή και οι ανάγκες μου άλλαξαν».

Η 54χρονη Lopez συνέχισε: «Γνώρισα την Τρέισι αμέσως αφού απέκτησα τα δίδυμα μου. Της τηλεφώνησα σε μια στιγμή που ένιωθα ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αναρωτιόμουν αν θα επέστρεφα ποτέ όπως ήμουν πριν – όπως κάνουν οι περισσότερες νέες μαμάδες μετά τον τοκετό».Jennifer Lopez and her twins, Max and Emme

Ωστόσο, με τη βοήθεια της Άντερσον, η Jennifer Lopez έγινε η πιο σίγουρη εκδοχή του εαυτού της.

«Ήρθε στη ζωή μου και με βοήθησε να αγκαλιάσω τη νέα εκδοχή μου και με βοήθησε να γίνω και να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο δυνατή από ποτέ», είπε ο δημιουργός μουσικής.

Η τραγουδίστρια συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα για την εντυπωσιακή της σωματική διάπλαση στα social media, με πιο πρόσφατη ανάρτηση με σέξι εσώρουχα για τη συνεργασία της με την  ιταλική εταιρεία εσωρούχων Intimissimi.

Στα στιγμιότυπα, η Lopez έδειξε τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της με ένα ασπρόμαυρο σετ δαντέλας, ενώ ήταν χαλαρή στο κρεβάτι.

Οι περισσότεροι από τους 250 εκατομμύρια ακόλουθοι της τραγουδίστριας έσπευσαν να επαινέσουν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με ένα άτομο να την αποκαλεί «το πιο όμορφο άνθρωπο στον κόσμο», ενώ ένα άλλο την επαίνεσε γιατί «σκότωσε» τα 50 της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Βεργκάρα: Η έντονη επιθυμία του Τζο Μανγκανιέλο να κάνουν παιδιά οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού

HerNews ka

Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

HerNews ka

Emily Ratajkowski: “Τα παράτησα για να επιλέξω την οικονομική ασφάλεια”

HerNewskl