HerNews.gr
Συνταγές

Εύκολες ιδέες για vegan σνακ

Μερικές φορές το μαγείρεμα μπορεί να είναι εξαντλητικό, ειδικά για όσους έχουν περιορισμένες δίαιτες όπως οι vegan. Ενώ η επιλογή επεξεργασμένων τροφίμων είναι συνήθως η πιο εύκολη επιλογή, μπορεί πραγματικά να κάνει την υγεία σας να υποφέρει. Γι’ αυτό δημιουργήθηκαν αυτές οι εύκολες συνταγές σνακ. Ακόμα κι αν δεν είστε βίγκαν, σκεφτείτε να δοκιμάσετε αυτές τις εύκολες και υγιεινές συνταγές για βίγκαν σνακ την επόμενη φορά που θα λαχταράτε να φάτε κάτι νόστιμο και θρεπτικό.

#1: Σπιτικά πατατάκια & χούμους

Τα πατατάκια είναι πραγματικά απίστευτα εύκολο να γίνουν. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να κόψετε σε λεπτές φέτες πατάτας της επιλογής σας και να τηγανίσετε σε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Ξεκινάμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για να ροδίσουν. Μόλις ροδίσουν ελαφρώς οι πατάτες, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και τελειώνουμε το τηγάνισμα των πατατών. Σερβίρετε ζεστό με το αγαπημένο σας vegan χούμους.

#2: Πικάντικο ποπ κορν

Το ποπ κορν είναι ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Μπορείτε είτε να ψήσετε το ποπ κορν σας, είτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου ή λάδι καρύδας. Μόλις σκάσει, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και μια πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων. Προσθέστε μια πρέζα πάπρικα για να δώσετε στο ποπ κορν λίγο πιο ποπ και γεύση.

#3: Τοστ με αβοκάντο

Αυτό είναι ένα υπέροχο πρωινό καθώς και ένα υγιεινό σνακ. Πάρτε μερικές φέτες από το αγαπημένο σας ψωμί ολικής αλέσεως και φρυγανίστε τις. Ενώ το ψωμί ψήνεται, πολτοποιήστε μερικά αβοκάντο σε ένα ξεχωριστό μπολ. Μόλις το ψωμί είναι φρυγανισμένο, απλώστε το πολτοποιημένο αβοκάντο πάνω από το τοστ. Συμπληρώστε με άλλα φρέσκα λαχανικά, όπως πιπεριές και κρεμμύδια ή φάτε σκέτο με λίγο αλάτι Ιμαλαΐων.

#4: Μπανάνες με βούτυρο αμυγδάλου και κακάο

Αυτό είναι το απόλυτο σνακ superfood. Όταν αγοράζετε βούτυρο αμυγδάλου, αναζητήστε ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα συστατικά. Το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά για να φτιάξετε βούτυρο αμυγδάλου είναι αμύγδαλα. Πολλά καταστήματα υγιεινής διατροφής προσφέρουν φρέσκο βούτυρο αμυγδάλου. Απλώς κόψτε τις μπανάνες σε φέτες, βουτήξτε σε βούτυρο αμυγδάλου και πασπαλίστε τις με κακάο από πάνω. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύκολα και νόστιμα σπιτικά Bounty με μόλις τρία υλικά

Her News

Συνταγή: Εύκολη μαρμελάδα με φρούτα του δάσους

Her News b

Μακαρόνια: Ο σωστός τρόπος να τα βράσεις

Her News b