HerNews.gr
Social News

Αποκλειστικό – Αυτό είναι το φύλο του μωρού της παρουσιάστριας του Mega, Σοφίας Αλατζά

Η παρουσιάστρια του Mega Σοφία Αλατζά και ο Μάνος Χατζάκης που πριν από μερικές ημέρες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών ενώπιον του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους πάιδί.

Η Σοφία Αλατζά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HerNews, διανύει την τελευταία εβδομάδα του 6ου μήνα της κύησης και το φύλο του μωρού που περιμένει είναι κοριτσάκι!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της θα κινηθούν παραδοσιακά αναφορικά με την ονοματοδοσία του παιδιού τους, καθώς σκοπεύουν να δώσουν στην κορούλα τους όνομα από την οικογένειά τους.

Μάλιστα όπως μας αποκάλυψαν οι πηγές μας, το ζευγάρι μετά τον ερχομό του παιδιού τους θα κάνει και θρησκευτικό γάμο στην Κρήτη και καθώς σε λίγο καιρό θα μετακομίσουν, δεν έχουν ετοιμάσει ακόμη το παιδικό δωμάτιο, με την Σοφία Αλατζά να έχει ήδη κάνει τις πρώτες αγορές στα βρεφικά ήδη για την πρωτότοκη κόρη της.

Να σας ζήσει!!!

Σοφία Αλατζά: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εμμανουέλα Ταγάρα: Τρισευτυχισμένη, λίγο πριν γεννήσει!

Her News

Νάνσυ Παραδεισανού: Μας συστήνει το νέο της εγχείρημα στο YouTube

Her News b

Γιώργος Ταλάντσεβ μετά το Survivor: “Θέλω από εδώ και στο εξής…”

Her News b