HerNews.gr
Μόδα

Ποιο πουλόβερ είναι καλύτερο για τον σωματότυπο σας;

Καθώς ο καιρός γίνεται κρύος, η ευκαιρία να φορέσουμε ξανά με τα αγαπημένα μας πουλόβερ. Αλλά δεν δημιουργούνται όλα τα πουλόβερ το ίδιο. Είναι καλό λοιπόν να επιλέξετε ένα στιλ που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπό σας. Το ύφασμα, το σχήμα, το μήκος των μανικιών και ακόμη και η λαιμόκοψη έχουν σημασία όταν πρόκειται να βρείτε την πιο κολακευτική εφαρμογή.

Γι’ αυτό συμβουλευτήκαμε την Katie Collins , μια στιλίστρια, που έχει ντύσει πολλούς διάσημους, από τη Nicole Kidman μέχρι την Kerry Washington. Εδώ, μοιράζεται πώς να επιλέξετε το στιλ που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Πώς να διαλέξετε πουλόβερ

Οι τάσεις όπως οι μεγάλοι ώμοι ή τα μανίκια με καμπάνα είναι δελεαστικές, αλλά για όσες θέλουν να τραβήξουν την προσοχή από την κοιλιά τους, μπορεί να είναι καλύτερο να κρατούν τα πράγματα απλά και να αποφεύγουν λεπτομέρειες που προσθέτουν επιπλέον όγκο, εξηγεί η Collins. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε επιλογές: Οι διαχρονικές επιλογές, όπως μια ζακέτα ή ένα ντεκολτέ, μπορεί να είναι κολακευτικές είτε είναι oversized, είτε εφαρμοστές.

Εάν έχετε σωματότυπο αχλαδιού, η Collins προτείνει ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη σε σχήμα V, που θα το συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

Αν είστε ψηλή μπορείτε να φορέσετε μια μακριά ζακέτα που χτυπάει ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Συνδυάστε τη με ένα cropped jean και μια μπότα και είναι σχεδόν σαν παλτό, αλλά σε μορφή πουλόβερ. Ή Η Collins λέει ότι τα cropped πουλόβερ που χτυπούν ακριβώς πάνω από τον αφαλό λειτουργούν επίσης αν είστε ψηλή.

Αν είστε πιο μικροκαμωμένη, κοιτάξτε για πουλόβερ που έχουν διάφορες λεπτομέρειες πάνω τους ή προτιμήστε τα σχέδια.

Γενικές συμβουλές

Στο τέλος της ημέρας, το πουλόβερ που διαλέγετε έχει να κάνει με αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά και άνετα, εξηγεί η Collins.

Στρώση όπως τα γαλλικά. Οι Γαλλίδες Instagrammers  φορούν πουλόβερ πάνω από ένα ζιβάγκο ή πουκάμισο με γιακά ή κάτω από ένα παλτό. Αυτές οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, λέει η Κόλινς. «Πάρτε ένα λευκό πουκάμισο: Μπορείτε να σηκώσετε τα μανίκια του πουλόβερ, έτσι ώστε τα μανίκια του πουκάμισου να φαίνονται έξω. Είναι πολύ σικ», λέει.

Tips για να ταιριάξεις τα παπούτσια με τα ρούχα σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Julia Fox: Περπατά στους δρόμους του Λονδίνου με κορσέ Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka

Mesh boots: Πώς θα φορέσετε το πιο glam item της σεζόν

HerNewskl

Victoria Beckham: Λανσάρει νέα σειρά ρούχων για γυναίκες plus size

HerNewskl