HerNews.gr
Μόδα

Julia Fox: Περπατά στους δρόμους του Λονδίνου με κορσέ Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Julia Fox είχε μια περιοδεία μόδας ενώ προωθούσε τα νέα της απομνημονεύματα, «Down the Drain» — και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πήγε στο Λονδίνο για να προωθήσει το βιβλίο.

Την τρίτη μέρα της, η 33χρονη Julia Fox απέτισε φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα φορώντας έναν κορσέ με το πρόσωπο της.

Η Fox συνδύασε το τοπ με μια λευκή τούλινη φούστα Chopova Lowena  και μια τσάντα Union Jack.

Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα θηλυκό half-up look δεμένο με φιόγκους και πρόσθεσε ένα ζευγάρι λευκές μπότες μέχρι το γόνατο για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Απέχει πολύ από τη μοναδική δημιουργική εμφάνιση της Fox τον τελευταίο καιρό. 

Το «Down the Drain» είναι γεμάτο αποκαλύψεις για τη ζωή της πριν από τη φήμη, την άνοδό της στα αστέρια και το ειδύλλιό της με τον Kanye West.

Στο βιβλίο, η Fox αποκαλύπτει ότι o West προσφέρθηκε να πληρώσει για μια επέμβαση στο στήθος , λέγοντας ότι συχνά ένιωθε ότι η σχέση ενός μήνα ήταν μια απλή «διαφημιστική καμπάνια» και ότι «την χειραγωγούσε» ως «τη μικρή του μαριονέτα» εναντίον της πρώην συζύγου του Kim Kardashian.

Είπε μάλιστα ότι χώρισε με τον West την ημέρα αφότου έκανε δώρο στη Fox και στους φίλους της τσάντες Hermès Birkin για τα γενέθλιά της και τους έβαλε να ποζάρουν για φωτογραφίες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

HerNewskl

Jumpsuits: Οι πιο ωραίοι συνδυασμοί για μια ολόσωμη φόρμα

Her News

Dua Lipa: Άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Her News