HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Γάμος αλά ελληνικά 3: Η αγαπημένη ταινία με την Νία Βαρντάλος

Η τρίτη ταινία του γαμήλιου franchise με την Νία Βαρντάλος έχει μερικές γλυκές πινελιές, αλλά σπαταλά το καλύτερό της ατού στο oversharing της Andrea Martin με τη θεία Βούλα.

Γάμος αλά ελληνικά 3 με την Νία Βαρντάλος

Δύο δεκαετίες μετά τον γάμο της Τούλα (την οποία υποδύεται η συγγραφέας-σκηνοθέτης Νία Βαρντάλος) που εγκαινιάζει το franchise, οδηγεί την ελληνοαμερικανική φυλή Πορτοκάλου πίσω στην πατρίδα για πρώτη φορά.

Η αποστολή τους είναι να εκπληρώσουν την ετοιμοθάνατη επιθυμία του Παππού (ο ηθοποιός Michael Constantine πέθανε το 2021) και να δώσουν τα ημερολόγιά του στους παιδικούς του φίλους. Αυτό σημαίνει άλλη μια ατημέλητη βοήθεια των κλισέ της οικογένειας μεταναστών, που σερβίρεται με την ίδια στοργική δύναμη όπως ο μουσακάς της γιαγιάς.

Αυτή είναι κυρίως η Ελλάδα όπως φαίνεται στις ταινίες, φυσικά, γνώριμη από το Mamma Mia!  Είναι ένα μέρος με τέλεια γαλανόλευκη θέα, όπου η φιλοξενία αγγίζει τα όρια της ομηρίας και κάθε υπόδειξη χορτοφαγίας αντιστέκεται έντονα. Παραδόξως, υπάρχουν επίσης μερικά γλυκά, αλλά εντελώς επιφανειακά νεύματα για τη σημερινή εποχή του έθνους, όπως μια ιστορία για την ενσωμάτωση των Σύριων προσφύγων.

Η Βούλα, την οποία υποδύεται η βετεράνος της κωμωδίας Andrea Martin, παραμένει το μεγαλύτερο ατού αυτής της σειράς ταινιών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζευγάρια: Τα 10 Ωραιότερα της Μικρής και της Μεγάλης οθόνης

Her News b

After everything: Η πέμπτη ταινία είναι επίσημα εδώ!

Her News

7η HAIRPROF: Δυναμικό ξεκίνημα για την μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές

Her News