HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

Η Kim Kardashian επικρίθηκε από θαυμαστές επειδή πούλησε την «βρόμικη» τσάντα Hermès της για 70.000 δολάρια στον ιστότοπο μεταπώλησης της οικογένειάς της, αφού δημοσίευσε τη σπάνια γκρι ματ τσάντα Birkin αλιγάτορα στο Kardashian Kloset , η οποία ήταν καταχωρημένη σε «καλή κατάσταση».

Ωστόσο, μια περιγραφή της τσάντας στον ιστότοπο έγραφε ότι υπήρχε «ορισμένος αποχρωματισμός στις λαβές και στις κάτω γωνίες και μικρές γρατσουνιές στο μέταλλο».

Η Κιμ Καρντάσιαν στο αεροδρόμιο.

Η αποχρωματισμένη Birkin της Kim Kardashian.
Kardashian Closet

Οι θαυμαστές στο Reddit είχαν μπερδευτεί γιατί η Kim Kardashian πουλούσε την τσάντα σε τόσο υψηλή τιμή, όταν τα χερούλια ήταν εμφανώς καφέ.

«Σοβαρά πόσο απελπισμένη είναι για χρήματα; Και γιατί κανείς δεν βρίσκει περίεργο ότι αυτοί οι «δισεκατομμυριούχοι» πουλάνε τα μεταχειρισμένα ρούχα τους;» έγραψε ένας χρήστης.

«Αυτό είναι τόσο ντροπιαστικό. Γιατί δεν το αποκαθιστούν από τον H πριν το πουλήσουν;» ρώτησε ένας τρίτος θαυμαστής.

Η αποχρωματισμένη Birkin της Kim Kardashian.Ένας πέμπτος θαυμαστής σχολίασε: «Το υλικό είναι όλο γρατσουνισμένο και θαμπό, οι άκρες είναι φθαρμένες και έχει αποχρωματιστεί από το μακιγιάζ. Απλά ουάου. Όποιος το αγοράζει από αυτούς είναι ηλίθιος, δεν μπορεί καν να μπει στον κόπο να το επαναφέρει ή να το αποθηκεύσει σωστά. Πραγματικά δεν ντρέπονται!».

Ωστόσο, η πενταψήφια τιμή μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια “βρόμικη” συμφωνία. Το ίδιο στυλ είναι διαθέσιμο για αγορά σε νέα κατάσταση στον πολυτελή ιστότοπο 1stdibs για 120.875 δολάρια.

Η Kardashian έχει καταχωρήσει αρκετές από τις ακριβές τσάντες της στον ιστότοπο μεταπώλησης της οικογένειάς της.Η Kim Kardashian στην ντουλάπα της.Η σταρ των «Kardashians» έβαλε προς πώληση και άλλα δύο Birkins, μαζί με αρκετές τσάντες Louis Vuitton και αντικείμενα από τη Chanel.

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για την αγάπη της για τις Birkins.

Το περασμένο καλοκαίρι, κρατούσε την «πιο ακριβή τσάντα του κόσμου» – μια τσάντα Hermès Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin που κοστίζει περισσότερα από 100.000 δολάρια (και  εκτιμάται ότι αξίζει 380.000 δολάρια ) σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιαπωνία.

Και τον Νοέμβριο, η Kardashian φόρεσε μια τεράστια γκρι τσάντα Birkin Haut à courroies “HAC” καθώς πήγαινε σε επαγγελματικές συναντήσεις στη Νέα Υόρκη.

Kim Kardashian: Βγήκε για δείπνο με τον Kanye West & φόρεσε παλτό αξίας 13.000 δολαρίων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έκανε προπόνηση στο μπάσκετ

HerNews ka

Πρίγκιπας William: To συγκινητικό γράμμα προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισαβετ

HerNewskl

Kendall Jenner: Αυτοσαρκάζεται ντυμένη… αγγούρι για το Halloween

HerNews ka