HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Kαλεί για «συμπόνια» εν μέσω επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ – «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη»

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian ζήτησε «συμπόνια προς τα αθώα θύματα» εν μέσω των τρομοκρατικών επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ.

«Ένα μήνυμα στους Εβραίους φίλους και την οικογένειά μου. Σ’αγαπώ. Σε υποστηρίζω. Έχω ακούσει για το πόσο φοβισμένος νιώθεις αυτό το διάστημα και θέλω να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σε αυτό», έγραψε στο Instagram την Τετάρτη.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη βλέποντας τα βίντεο αυτών των μωρών και της οικογένειάς τους να τρομοκρατούνται και να δολοφονούνται μπροστά σε όλο τον κόσμο!» συνέχισε.

«Ως ανθρώπινα όντα με καρδιά, πώς μπορεί κανείς να μην καταρρεύσει από αυτές τις φρικτές εικόνες που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεχάσουμε;».Η δήλωση της Kim Kardashian στο Instagram

Η Χαμάς, μια παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση, πραγματοποίησε επίθεση κοντά στη Λωρίδα της Γάζας το πρωί του Σαββάτου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων χιλίων πολιτών, παιδιών και στρατιωτών.

Το Ισραήλ και η Χαμάς βρίσκονται σε σύγκρουση για σχεδόν μια δεκαετία για να διατηρήσουν τον έλεγχο της Γάζας, αλλά η επίθεση το Σαββατοκύριακο ήταν η πιο θανατηφόρα εδώ και μισό αιώνα.

Όπως αναφέρει η New York Post , τρομοκράτες της Χαμάς εθεάθησαν να σφάζουν και να αποκεφαλίζουν περισσότερα από 40 μικρά παιδιά και μωρά. Πήραν επίσης αιχμάλωτες Ισραηλινές, παρελαύνοντας τες στους δρόμους σε φρικιαστικές σκηνές που καταγράφηκαν σε βίντεο.

Έκτοτε το Ισραήλ εξαπέλυσε τις δικές του αεροπορικές επιδρομές . Υπολογίζεται ότι πάνω από χίλιοι Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στα αντίποινα.

Ενώ η πολύπλοκη ιστορία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων παραμένει ασαφής, η Kardashian είπε ότι η «βίαιη τρομοκρατία» που λαμβάνει χώρα στο εξωτερικό προκαλεί «βάσανο» και στις δύο πλευρές καθώς οι πολίτες πληρώνουν «το μεγαλύτερο τίμημα» για τον συνεχιζόμενο πόλεμο.

People search for survivors after an Israeli air strike in the southern Gaza Strip

«Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πλευρά που βρίσκεστε ή πώς σας έχουν προκαλέσει η φρίκη αυτών των τελευταίων ημερών, οι καρδιές μας θα πρέπει πάντα να έχουν χώρο για συμπόνια προς τα αθώα θύματα που έχουν παγιδευτεί στη δύνη του πολέμου για την εξουσία, την πολιτική, θρησκεία, φυλή και εθνικότητα», έγραψε.

Η ιδρυτής των Skims μοιράστηκε επίσης ότι αυτή και η οικογένειά της «προσεύχονται για την ασφαλή επιστροφή των ομήρων» και «για ειρήνη για όλους τους αθώους».

ΑΡΧΕΙΟ - Ανεβαίνει καπνός από έκρηξη που προκλήθηκε από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στα σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας,

Η δήλωση της ριάλιτι σταρ έρχεται μετά τις αντιδράσεις της αδερφής της Kylie Jenner που δημοσίευσε ένα γραφικό υπέρ του Ισραήλ στο Instagram Story της Κυριακής.

«Τώρα και πάντα στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ!» το κείμενο που έγραψε πάνω από την ισραηλινή σημαία.

«ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αν σταθείτε με τον λαό του Ισραήλ καθώς αντιμετωπίζει μια από τις πιο τρομακτικές καταστάσεις εδώ και πολλά χρόνια», πρόσθεσε η λεζάντα.

Παρά το γεγονός ότι κατέβασαν τη δημοσίευση μέσα σε μια ώρα, ορισμένοι θαυμαστές έπληξαν τη μεγιστάνα του μακιγιάζ για την «έλλειψη γνώσης και φροντίδας».

«Η #KylieJenner δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει μεταξύ #Isreal και #Palestine», έγραψε ένα άτομο στο Twitter . «Αυτή τη στιγμή οι Διασημότητες πρέπει να καταδικάσουν μόνο τα εγκλήματα πολέμου που συμβαίνουν και από τις δύο πλευρές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Πέρασα κατάθλιψη…”

Her News b

Αποκλειστικό HerNews: Αυτό είναι τελικά το μέρος που θα παντρευτεί ο Γιώργος Μαυρίδης – Η ημερομηνία, η ώρα και οι λεπτομέρειες

Her News b

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “H oλική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει;”

Her News b