HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: Αποκαλεί τον Tupac Shakur «αδελφή ψυχή» της, αλλά λέει ότι «δεν είχαν χημεία»

Η Jada Pinkett Smith, η οποία είναι παντρεμένη με τον Will Smith εδώ και 25 χρόνια , είπε ότι ο εκλιπών ράπερ Tupac Shakur ήταν η «αδελφή ψυχή» της.

«Μια αδελφή ψυχή, ναι», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Rolling Out . «Αν υπάρχει κάτι όπως προηγούμενες ζωές, σίγουρα νομίζω ότι ο Pac και εγώ έχουμε ταξιδέψει μερικά μαζί. Ξέρεις, σε διάφορες μορφές».Μια αναδρομική φωτογραφία του Tupac Shakur και της Jada Pinkett Smith

Όταν η ηθοποιός του «Girls Trip» ρωτήθηκε αν μετάνιωσε ποτέ που δεν πήγε τη σχέση της με τον ράπερ στο επόμενο επίπεδο, είπε: «Απλώς δεν ήταν δυνατό».

«Δεν υπήρχε χημεία μεταξύ μας», πρόσθεσε. «Μιλάω για αυτό στο βιβλίο, ξέρεις. … Είναι αυτή η χημεία φιλίας-αγάπης, πιστέψτε με».

Η Jada και ο Tupac Shakur γνωρίστηκαν στο Baltimore School for the Arts στο Μέριλαντ στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Παρέμειναν στενοί φίλοι μέχρι που o Tupac πυροβολήθηκε θανάσιμα και σκοτώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996 ενώ κατέβαινε στο Λας Βέγκας με το αυτοκίνητο με τον συνιδρυτή της Death Row Records Marion «Suge» Knight μετά από έναν αγώνα πυγμαχίας. 

Σε προηγούμενη συνέντευξή της , η συγγραφέας του “Worthy” σκέφτηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Shakur.

«Ήταν η πρώτη μέρα και ήρθε κοντά μου και μου παρουσιάστηκε», θυμάται η Jada. «Και στο γυμνάσιο, ο Pac ήταν λίγο αστείος. Σίγουρα από το να τον κοιτάξω, δεν ήταν απαραίτητα ο τύπος άντρα με τον οποίο θα ήθελα καν να ασχοληθώ».

«Αλλά μόλις με πλησίασε, ήταν σαν μαγνήτης. Μόλις του έδωσες προσοχή, κάπως σε ρούφηξε. Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς πίστευε ότι θα τα είχαμε καταφέρει με τον τρόπο που κάναμε, αλλά ξέραμε ότι ήμασταν κάτι θα κάνω».

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Shakur, η Jada Pinkett Smith παντρεύτηκε τον Will. Το ζευγάρι αργότερα απέκτησε δύο παιδιά μαζί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η πολυτάραχη ζωή του Μπίλι Ντι Γουίλιαμς: Όργια, ανοιχτός γάμος & η Νταϊάνα Ρος

HerNews ka

Prince: Το χαρακτηριστικό του πουκάμισο από το «Purple Rain» πωλείται σε δημοπρασία

HerNews ka

Ναόμι Κάμπελ: Ψάχνει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει για την ζωή της

HerNews ka