HerNews.gr
Διασκέδαση

Lenny Kravitz: Εμφανίζεται ολόγυμνος στο νέο του videoclip καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία μόνο με… το χέρι του

Ο Lenny Kravitz εμφανίστηκε εντελώς γυμνός στο επερχόμενο μουσικό βίντεο για το νέο του τραγούδι, “TK421”.

Ο τραγουδιστής, 59 ετών, ανακοίνωσε το τελευταίο του τραγούδι μέσω Instagram την Τετάρτη , με πλάνα που τον δείχνουν σε πολλές σέξι στάσεις ενώ είναι εντελώς γυμνός.

Το teaser βίντεο ξεκινά με τον ρόκερ να στέκεται πίσω από ένα άγαλμα που τον καλύπτει άνετα από τη μέση και κάτω.Λένι Κράβιτζ

Στη συνέχεια, επιστρέφει φορώντας ένα nude μπλουζάκι και ένα καφέ παντελόνι από δέρμα φιδιού ενώ περιστρέφει τους γοφούς του σε μια χρυσή καρέκλα και παίζει σε μια μπανιέρα.

Λένι Κράβιτζ

Αργότερα, βγαίνει χωρίς πουκάμισο και λυγίζει τους μύες του πριν βγάλει τα ρούχα του. Αυτή τη φορά όμως αφήνει λιγότερα στη φαντασία των τηλεθεατών καλύπτοντας τον καβάλο του μόνο με το χέρι του.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν γερνάει. ΤΕΛΟΣ», έγραψε ένας θαυμαστής στην ενότητα σχολίων κάτω από το teaser βίντεο του, ενώ ένας άλλος είπε: «Δεν είμαι σίγουρος πού πρέπει να εγγραφώ για να κρατάω φώτα, κάμερες ή πετσέτες, αλλά προσφέρομαι εθελοντικά».

Λένι Κράβιτζ

Λένι Κράβιτζ

Ενώ το σέξι μουσικό βίντεο του Lenny Kravitz είναι μια πραγματική απόλαυση για όλους, σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που… ξεγυμνώνεται για τους θαυμαστές του.

Τον Ιανουάριο, ο Kravitz σόκαρε τους οπαδούς του στο Instagram με μια φωτογραφία του που δείχνει τον εαυτό του να βαδίζει στον ωκεανό γυμνός.

Λένι Κράβιτζ

Δείτε εδώ το music video:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

TOQUEL: Ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα με διαμαντένιο EP!

HerNews ka

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε παγκόσμια περιοδεία!

HerNews ka

Street Party Trouba 2022: Όλος ο Πειραιάς ενώνεται σε μια μεγάλη γιορτή – Special party στο El Chapo

Her News