HerNews.gr
Μόδα

Οι Motorcycle μπότες είναι τα παπούτσια It-Girl που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο

Με την πρώτη ματιά, οι χοντροκομένες μπότες είναι μια μπερδεμένη τάση. Όχι τόσο επίσημες όσο οι ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο , αν και όχι τόσο casual όσο τα αθλητικά παπούτσια , καταλαμβάνουν ένα περίεργο κενό – αν και αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα μέρος της απήχησης.

Καταβεβλημένος από τη δυτική αναβίωση , ερωτευμένος με την αισθητική του grunge και μετά τη «λανθασμένη θεωρία των παπουτσιών» που έβγαζε θύελλα το TikTok, ο κόσμος της μόδας αναζητούσε έναν αντικαταστάτη για το ζευγάρι μπότες του.

Μοντέλο στην πασαρέλα φορώντας moto μπότες Miu Miu

Μπείτε στη Miuccia Prada και τις συλλογές της Miu Miu F/W 22 και 23, όπου τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με μπότες μοτοσικλέτας.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η μάρκα στέλνει αυτές τις μπότες στην πασαρέλα. Είχε παρόμοια στυλ από το 2016. Ωστόσο, από τότε, η Miu Miu έχει γίνει η δημοφιλής μάρκα για viral It κομμάτια όπως εξαιρετικά μίνι φούστες και φούστες cargo οπότε όλοι έψαχναν τη μάρκα για το επόμενο μεγάλο πράγμα, και οι Sienna Boots διεκδίκησαν εύκολα αυτόν τον τίτλο.

@joely.malcolmthird outfit is my new uniform 🏴‍☠️♬ Billie bossa nova X west coast lostten4ever – ved

Χάρη στο TikTok, οι μπότες εξαπλώθηκαν σαν φωτιά. Τώρα, κάθε δημιουργός μόδας στην εφαρμογή δείχνει ποιες μπότες μοτοσυκλέτας αγοράζει και πώς τις διαμορφώνει—και επηρεάζει αμέτρητους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Πώς να τις φορέσετε

Καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο, αυτό το στυλ γίνεται όλο και μεγαλύτερο και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης—ειδικά καθώς το Διαδίκτυο μας έχει δείξει πόσο ευέλικτες είναι αυτές οι μπότες. Οποιαδήποτε αισθητική και αν προσυπογράψετε, preppy, grungy, μινιμαλιστική, μαξιμαλιστική, όπως το πείτε… μπορείτε εύκολα να χωρέσετε moto boots στο μείγμα.

Αν είστε πιο μινιμαλιστές ή θέλετε να προσθέσετε πλεονεκτήματα στην preppy εμφάνισή σας, θα μπορούσατε να μιμηθείτε την αισθητική της Miu Miu που έκανε αυτές τις μπότες τόσο δημοφιλείς στην αρχή. Σκεφτείτε ουδέτερους τόνους, μίνι φούστες , πλισέ φούστες , απλά τοπ, πουλόβερ , και απλά κοσμήματα.

@clarasuri GRWM styling my new biker boots (spring edition) #springoutfit #springoutfitinspo #whattowear #ootd #styleinspo #bikerboots #outfitinspo ♬ Nonsense – Sped Up Version – Sabrina Carpenter

Εάν τείνετε περισσότερο στη μαξιμαλιστική πλευρά, δοκιμάστε να συνδυάσετε τις μπότες με εμπριμέ στάμπες και γραφικά μπλουζάκια , φορέματα με δαντέλα και λεοπάρ στάμπα, φαρδιές τουαλέτες και δερμάτινα μπουφάν, πολύχρωμα κοσμήματα και πολυεπίπεδα αξεσουάρ.

Ή αν σας αρέσει η κλασική αισθητική grunge της Harley-Davidson με την οποία συνδέθηκαν για πρώτη φορά οι μπότες, μπορείτε να πάτε full leather, full black ή full biker girl και να αγκαλιάσετε την αισθητική της rockstar girlfriend με πλήρη ισχύ—συνδυάζοντας τις μπότες σας με biker jackets, ασημί κοσμήματα και οτιδήποτε σκούρο.

Από όλα αυτά, όμως, ένας από τους αγαπημένους τρόπους για να κάνετε styling στις μπότες είναι η «λάθος θεωρία παπουτσιών» της Allison Bornstein. Συνδυάστε τες με κάτι που ποτέ δεν θα σκεφτόσασταν να τα δοκιμάσετε και θα εκπλαγείτε.Τα κοριτσίστικα μίνι φορέματα και ένα χαριτωμένο τοπ είναι μόνο μερικές από τις λανθασμένες επιλογές που είναι σωστές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

White Jeans: Πώς μπορεί να φορεθεί ακόμη και την άνοιξη;

HerNewskl

Soft Girl: H νέα τάση που έχει ως έμπνευση τις κούκλες Bratz

HerNewskl

Φόρεμα: Τα πιο σημαντικά στυλιστικά tips για κάθε γυναίκα

Her News b