HerNews.gr
Beauty

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που πρέπει να αλλάξουμε ανά εποχή τη ρουτίνα περιποίησης;

Η skincare ρουτίνα αποτελεί χωρίς αμφισβήτηση αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας, αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες περιποίησης που πρέπει να ακολουθείτε.

Τα προϊόντα περιποιήσεις είναι αμέτρητα στην αγορά και για αυτόν τον λόγο πρέπει να επιλέγονται από όλες εσάς με προσοχή. Κάθε ηλικία και κάθε τύπος επιδερμίδας έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφέρει ανάλογα και την εποχή.  Υπάρχουν, βέβαια, και ορισμένες δερματικές παθήσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση την άνοιξη.

Ποιες είναι αυτές; H ακμή,  το ευαίσθητο δέρμα και πολλές ακόμη. Το δέρμα μας πάντα μας δίνει κάποια φανερά σημάδια πως κάτι συμβαίνει, όπως είναι το ξεφλούδισμα και η αίσθηση τραβήγματος. 

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που πρέπει να αλλάξουμε ανά εποχή τη ρουτίνα περιποίησης;

Οι εξωτερικοί παράγοντες είναι ο βασικός λόγος που μας οδηγεί στην αλλαγή της ρουτίνας περιποίησης. Η ενυδατική κρέμα, παραδείγματος χάρη πρέπει να αλλάζει ανά  εποχή. Τι σήμαινει αυτό;

Η ρετινόλη δεν λειτουργεί καλά με τις ακτίνες του ηλίου. Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες το δέρμα μας γίνεται πιο λιπαρό για αυτό και αναζητάμε και προϊόντα με ματ υφή ή κατά της λιπαρότητας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Μας έδειξε τον τρόπο που εφαρμόζει το άρωμα της!

HerNewskl

SPF Layering: Το μυστικό να προστατευτείτε από τον ήλιο

HerNewskl

Ρετινόλη: Αυτά είναι τα συστατικά που μπορείς να την αντικαταστήσεις!

HerNewskl