HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτά είναι τα 3 πιο πολυτελή χρώματα κουζίνας που λατρεύουν οι σχεδιαστές & αποπνέουν κομψότητα

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι μια τεράστια απόφαση που περιλαμβάνει πολύ προγραμματισμό και είναι ένα μεγάλο οικονομικό εγχείρημα, αλλά είναι επίσης μια πολύ συναρπαστική στιγμή. Σας προσφέρει μια ευκαιρία να διορθώσετε όλα τα πράγματα για τα οποία παραπονιόσασταν στον προηγούμενο χώρο σας και να εφαρμόσετε τη νέα λειτουργία που πάντα θέλατε. 

Αλλά πριν ασχοληθείτε με όλα αυτά, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για ένα χρώμα. 

Η επιλογή ενός χρώματος για την κουζίνα σας, είτε πρόκειται για πλήρη ανακαίνιση είτε απλώς για να δώσετε στα ντουλάπια σας μια φρέσκια όψη, μπορεί να είναι μια συντριπτική απόφαση. Η διασφάλιση ότι το χρώμα είναι στο γούστο σας και ταιριάζει στον χώρο είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας μοντέρνας κουζίνας με την οποία θα είστε ευχαριστημένοι στο μέλλον.

Δεδομένου ότι είναι ένα μέρος του σπιτιού στο οποίο τείνουμε να περνάμε πολύ χρόνο, οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε η κουζίνα μας να αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και εκτός από τα ακριβά υλικά του πάγκου και όλα τα πιο πρόσφατα gadget, το χρώμα παίζει πιο σημαντικό ρόλο από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Παρακάτω θα διαβάσετε τις τρεις αποχρώσεις και φινιρίσματα που θα κάνουν αμέσως την κουζίνα σας να φαίνεται ακριβή, και ορίστε ποια είναι αυτά. 

1. Κασμίρ

κουζίνα από κασμίρ

Ένα χρώμα που φωνάζει την πολυτέλεια, το στυλ και τη διαχρονικότητα είναι το κασμίρ. Αυτό το χρώμα προσφέρεται επίσης για μια ποικιλία διαφορετικών στυλ και σχεδίων. Όταν επιλέγετε ένα χρώμα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πώς ταιριάζει η απόχρωση με το υπάρχον ή το επιθυμητό στυλ σας, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι μια ευέλικτη απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε αισθητική. Δεν είναι εντυπωσιακό ή πολύ “κραυγαλέο”, καθώς προσφέρει μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας που πραγματικά θα κάνει ένα δωμάτιο να αισθάνεται οικείο.

2. Μαύρο

Kitchen by Michael K Chen Architecture

Μια μαύρη κουζίνα μπορεί να μην ακούγεται συναρπαστική, αλλά είναι πραγματικά μια από τις πιο κομψές αποχρώσεις για την κουζίνα σας. Το μαύρο, με τη δραματική του γοητεία, έχει τη δύναμη να τραβάει την προσοχή και να στέκεται ως το επίκεντρο του χώρου. Μια μαύρη κουζίνα θα φαίνεται πολυτελής, αλλά για μερικούς, μπορεί να είναι πολύ “κρύα”, οπότε μπορείτε να μιμηθείτε το εφέ του μαύρου με μια εξίσου βαθιά statement απόχρωση. Τα σκούρα πράσινα, τα μπλε και τα μωβ έχουν παρόμοιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και φαίνονται εξίσου πολυτελή και εκλεπτυσμένα. 

3. High Gloss φινιρίσματα

Modern Victorian London home filled with colorful art

Εντάξει, “κλέψαμε” λίγο εδώ γιατί αυτή η επόμενη ιδέα βαφής δεν θεωρείται χρώμα, αλλά φινίρισμα.  Τα γυαλιστερά φινιρίσματα σε συνδυασμό με άλλα υλικά (ή και μόνα τους) αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Για μια επιπλέον luxury πινελιά , σκεφτείτε να εμποτίσετε ένα ποπ χρώμα, που συμπληρώνεται από ορειχάλκινο υλικό και φινιρίσματα, διασφαλίζοντας ότι η κουζίνα σας ακτινοβολεί έναν μοναδικό συνδυασμό υπερβολής και προσωπικότητας.

 Λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές για την επόμενη ανακαίνιση της κουζίνας σας – ή αν σκοπεύετε να ενημερώσετε λίγο τον χώρο – και η κουζίνα σας είναι βέβαιο ότι θα έχει μια πιο ακριβή και πολυτελή αίσθηση. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα 6 σημεία του σπιτιού σας—Είναι σωτήρες αποθήκευσης

HerNews ka

Τα πιο χαλαρωτικά χρώματα για μια μικρή κουζίνα

HerNews ka

Οργάνωσε το τέλειο Halloween Party με όσα έχεις σπίτι

Her News