HerNews.gr
DECORNEWS

Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα 6 σημεία του σπιτιού σας—Είναι σωτήρες αποθήκευσης

Ο καθένας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο επιπλέον χώρο για αποθήκευση, αλλά αν αισθάνεστε ότι έχετε εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες στο σπίτι σας, θα θέλετε να διαβάσετε, καθώς σίγουρα υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Παρακάτω, οι ειδικοί της οικιακής οργάνωσης μοιράζονται μερικά βασικά σημεία κάτω από το ραντάρ σε όλο το σπίτι που είναι πραγματικά σωτήρια αποθήκευσης. Αυτές οι ύπουλες γωνιές θα σας σώσουν όταν πρόκειται να αποθηκεύσετε παιχνίδια, αθλητικά είδη, προμήθειες κουζίνας και πολλά άλλα.

κάτω από το συρτάρι του κρεβατιού με παιχνίδια

1. Κάτω από τις σκάλες

Ο χώρος κάτω από τις σκάλες είναι συχνά ένα ξεχασμένο σημείο που μπορεί να μετατραπεί σε πολύτιμη αποθήκευση.  Δεν είστε σίγουροι τι να αποθηκεύσετε εδώ; Εάν προσπαθείτε να οργανώσετε το χώρο κάτω από την σκάλα δίπλα στην πόρτα, γεμίστε  με αντικείμενα που συχνά πρέπει να πιάσετε όταν ετοιμάζεστε να φύγετε από το σπίτι. 

σχάρα πόρτας elfa

2. Μέσα και πίσω από πόρτες

Αφού αντιμετωπίσετε το εσωτερικό των ντουλαπιών σας, αφήστε τις πόρτες να προσφέρουν επίσης λίγη λειτουργία. Οι κρεμαστές οργανώσεις είναι ιδανικά τόσο για το εσωτερικό όσο και για το πίσω μέρος των θυρών. Μπορεί να χωρέσει τα πάντα, από παπούτσια μέχρι είδη καθαρισμού και χαρτί περιτυλίγματος.

3. Μέσα στο ντουλάπι ή στο ντουλάπι

Χρησιμοποιείτε τις ντουλάπες και τα ντουλάπια σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους; Μάλλον όχι. Πολλά ντουλάπια έχουν επιπλέον χώρο  πάνω από το επάνω ράφι Οι ειδικού συνιστούν την εγκατάσταση έξτρα ραφιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον επιπλέον κατακόρυφο χώρο. 

ράφια αποθήκευσης πάνω από την τουαλέτα

4. Πάνω από την τουαλέτα

Είτε το μπάνιο σας είναι μικροσκοπικό είτε απλά ψάχνετε έναν τρόπο να χωρέσετε επιπλέον προϊόντα στο χώρο, μην ξεχάσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κάθετο χώρο πάνω από την τουαλέτα σας. Εγκαταστήστε ένα ράφι, ντουλάπι ή πλωτά ράφια για να αποθηκεύετε προϊόντα περιποίησης, πετσέτες ή άλλα απαραίτητα για το μπάνιο. 

5. Έπιπλα εσωτερικού χώρου

Όταν αναζητάτε επιπλέον λύσεις αποθήκευσης, να είστε στρατηγικοί όσον αφορά τα έπιπλα που φέρνετε στο σπίτι σας.  Για παράδειγμα, εάν φιλοξενείτε συχνά επισκέπτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύετε εύκολα κουβέρτες ή μαξιλάρια.κάτω από το συρτάρι του κρεβατιού με παιχνίδια

6. Κάτω από το κρεβάτι

Σε μια σχετική σημείωση, πολλά κρεβάτια διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα συρτάρια αποθήκευσης που είναι εύχρηστα για να αποθηκεύετε ρούχα εκτός εποχής, αθλητικά είδη, επιπλέον σεντόνια και κουβέρτες. Τοποθετήστε συρτάρια αποθήκευσης με ροδάκια αντί για μαλακούς κάδους αποθήκευσης που κάθονται απευθείας στο πάτωμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απρίλιος: Ανανέωση εξωτερικών χώρων

Her News b

Eύκολες ιδέες που θα κάνουν μια βαρετή κουζίνα πιο συναρπαστική

HerNews ka

Το super γρήγορο DIY hack που θα κάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να δείχνει αμέσως πιο ψηλό

HerNews ka