HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Μπέου: “Κόλαφος” για την αδερφή της Eve – «Κόπηκε η οικονομική βοήθεια και βγήκε να πει όλα αυτά»

Η Χριστίνα Μπέου ξέσπασε κατά της αδερφής της Eve Beos, μετά τα όσα είπε κατά του πατέρα τους Αχιλλέα Μπέου, στην Τζεφ Μοντάνα.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Χριστίνα Μπέου θέλησε να πάρει θέση για τις δηλώσεις της αδερφής της, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά τα είπε καθώς «κόπηκε η οικονομική βοήθεια».Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παιδί

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μάνα» μας μάς παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Η Χριστίνα Μπέου μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί: Είναι ένας μεγάλος άντρας με μεγάλη καρδιά και ψυχή μικρού παιδιού

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατ’ επέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Εμφύλιος» για τις κόρες του Αχιλλέα Μπέου: «Κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για αυτό τα λέει όλα αυτά» - Η επίθεση της Χριστίνας Μπέου στην αδερφή της, Eve - Gossip - Athens magazine

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κι έπεσαν θύματα στο θέατρό της και τα ψέματά της.

Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει», έγραψε η Χριστίνα Μπέου.

Όσα δήλωσε η Eve Beos:

@tzefmontanaΣήμερα Είχα την τιμή να με εμπιστευτεί η Εve Beos, Κόρη του Αχιλλέα Μπέου η οποία θέλησε να δείξει την στήριξη της σε όλ@ μας ! Θα δανειστώ τα λόγια της Ελενας Ακρίτα που είπε «μια μέρα μετά την Πορεία “Παραγωγής ΛΟΑΤΚΙ” όλοι μαζί κόντρα στον ρατσιστικό οχετό, κόντρα στην ομοφοβική ρητορική, κόντρα στην “κανονικότητα” του τρομου. Ορατότητα, συμπερίληψη, αγάπη για ολους, γάμος και οικογένεια για όσα ζευγάρια το επιθυμουν! Η κοινωνία αυτή θα αλλάξει. Εμείς θα την αλλάξουμε. Για να μάς χωράει όλ@.» Ευχαριστούμε Eve για το φώς σου και την πανέμορφη κουβέντα που κάναμε 🌸🏳️‍🌈💕

♬ original sound – Tzef Montana

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Τανιμανίδης: “Οι γραμμές των τρένων έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου”

HerNewskl

Χάλι Μπέρι: Αυτοσαρκάζεται ανεβάζοντας την τούμπα της στο Instagram

Her News

Ο Αντετοκούνμπο τραγουδά Χαρά Βέρρα και αποθεώνεται

Her News