HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, όταν έρχεται δεν είναι κάτι αδιάφορο»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στο« Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον πατέρα της αλλά και στο πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας για εκείνη.

«Ήθελα από πάρα πολύ μικρή να ζω μόνη μου. Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι, περίπου στα 20 και ήμουν και αυτόνομη. Αυτό κάπως μου το πέρασαν οι γονείς μου. Ξέρω ότι οι γονείς μου είναι δίπλα μου και ότι θα ήταν και τότε, αλλά δεν ήταν κάτι το οποίο με σταμάτησε από το να είμαι ενεργή», δήλωσε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, όταν έρχεται δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται. Η ευτυχία είναι ζητούμενο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, δήλωσε: «Ο πατέρας μου ως μπαμπάς δεν ήταν καταπιεστικός, ούτε η μητέρα μου. Δεν προσπάθησαν να με τραβήξουν από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήταν πολύ ελεύθεροι ότι και να ήταν αυτό».

Τέλος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωής λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι την δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου, απλά είμαι και εγώ λίγο αντιδραστική και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί ανάμεσα σε αρκετό κόσμο και με συναντούν πιο συχνά από ότι οι δημοσιογράφοι και δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο». 

Νεότερα Άρθρα

Γωγώ Τσαμπά για τους γονείς ομοφυλόφιλων παιδιών: «Δεχτείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα»

Her News

Ελίνα Κέφη: «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλήμερα Ζωή» – Αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη»

HerNews ka

Φωτεινή Πετρογιάννη: Για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- «Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου»

HerNews ka