HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φωτεινή Πετρογιάννη: Για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- «Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου»

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μια κόντρα μεταξύ της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσω Twitter.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να πάρει θέση το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με όσα της καταλόγισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το θέμα ξεκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας πως: «Από χθες το βράδυ έγινε ένας κακός χαμός στα social media με κάποιες αναρτήσεις που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αφορούσαν στην Φωτεινή Πετρογιάννη.

Εγώ θα δεν ασχολιόμουν και ούτε σου είπα να πεις κάτι, αλλά βλέπω ότι ασχολούνται όλες οι άλλες εκπομπές. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει».

Με την Φωτεινή Πετρογιάννη να παίρνει θέση και να απαντά: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές.

Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν».

Τέλος η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν θέλησε να σχολιάσει την φιλία της με την Μαρία Κοντομηνά: «Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους. Είναι προσβολή, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό.

Είναι προσβολή και γι’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο ξεχωριστός και δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Πάντα μου έλεγε να δουλεύω με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο & την Στέλλα Γκαντώνα – Πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: “Φέτος με εμπιστεύτηκαν πολλοί άνθρωποι. Δεν θέλω να τους απογοητεύσω”

Her News b

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Τον συνάντησα και δεν τον έδειρα γιατί ήταν με την κόρη του»

Her News b