HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Σχεδίασε τη δική της σειρά εσωρούχων για την Intimissimi εμπνευσμένη από το νέο της άλμπουμ

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε μια νέα σέξι συλλογή εσωρούχων που σχεδίασε σε συνεργασία με την Intimissimi , η οποία αντλεί έμπνευση από το επερχόμενο άλμπουμ της, στο Instagram την Τετάρτη.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα ενώ πόζαρε με nude, δαντελένια εσώρουχα διακοσμημένα με κρυστάλλινες πινελιές. 

«Σας παρουσιάζω τη συλλογή μου @IntimissimiOfficial THIS IS ME…NOW ✨From Verona to Hollywood και φτιαγμένη με αγάπη», έγραψε η Lopez στη λεζάντα της φωτογράφισης, προτρέποντας τους followers της να ψωνίσουν τα νέα είδη που κυκλοφόρησαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Σε ένα δελτίο τύπου, η Lopez λέει, «τα εσώρουχα είναι βαθιά οικεία – είναι μια αγκαλιά που σε δίνει δύναμη να νιώθεις ελεύθερος και όμορφος».

Η ιταλική μάρκα μόδας – την οποία η Jennifer Lopez έχει υπηρετήσει ως παγκόσμιος πρεσβευτής – αποκάλυψε ότι η συλλογή είναι τα πρώτα σχέδια από τη σούπερ σταρ και το άλμπουμ της, το οποίο «βυθίζεται στο βαθιά μεταμορφωτικό ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης».

«Το όνομα της συλλογής και της συλλογής προϊόντων ενσωματώνει την ουσία της εξέλιξής της, του αυτο-στοχασμού και της αγκαλιάς του αληθινού της εαυτού», έγραψε η μάρκα.Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ

Το δελτίο τύπου αποκαλύπτει επίσης κρυμμένο νόημα πίσω από μερικές από τις σχεδιαστικές επιλογές της Lopez, συμπεριλαμβανομένου ενός γούριου κολιμπρί που αντιπροσωπεύει «τύχη, ανθεκτικότητα και ζωηρή ενέργεια» και «έχει βαθιά σημασία για αυτήν».

Επέλεξε επίσης να συμπεριλάβει ένα πράσινο νεφρίτη σε σχέση με το αγαπημένο της χρώμα – το οποίο είναι τόσο σημαντικό για εκείνη που ο σύζυγός της Ben Affleck έκανε ακόμη και πρόταση γάμου με ένα εξαιρετικά σπάνιο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

«Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν καταπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινα», μοιράστηκε η Lopez σε ένα από τα ενημερωτικά δελτία της.

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Βικτόρια Μπέκαμ: Mας έδειξε τη λεπτομέρεια που αναβαθμίζει τις τσάντες της!

HerNewskl

Plant Power: Η νέα συλλογή της UGG είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά από φυτικά υλικά!

Her News

The New Grunge: Αυτή είναι η πιο τολμηρή τάση του TikTok

HerNewskl