HerNews.gr
Διεθνή

Τζον Στάμος: Iσχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια μπέιμπι σίτερ – «Έκανα τον νεκρό για να σταματήσει»

Ο Τζον Στάμος ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια πρώην μπέιμπι σίτερ και πως παρίστανε τον «νεκρό» για να την κάνει να σταματήσει.

Ο ηθοποιός του «Full House» είπε ότι οι αναμνήσεις της φερόμενης κακοποίησης του επέστρεψαν μόνο ενώ έγραφε τα επερχόμενα απομνημονεύματά του, «If You Would Have Told Me», που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

«Το θυμήθηκα λίγο», εξήγησε ο Τζον Στάμος στο People Wednesday. «Ήταν πάντα εκεί, αλλά το μάζεψα όπως κάνουν οι άνθρωποι, σωστά;»

Γιάννης Στάμος

«Έκανα τον νεκρό για να σταματήσει», θυμήθηκε. «Αλλά δεν ήταν εντελώς επιθετικό. Δεν ξέρω… Δεν ήταν καλό».

Ο νεαρός Γιάννης Στάμος

Και συνέχισε, «Ήμουν μάλλον 10 ή 11 τότε. Δεν έπρεπε να αντιμετωπίσω αυτά τα συναισθήματα».

Παρόλο που ο πρώην αστέρας έγραψε για την κακοποίηση στα απομνημονεύματά του, ήταν απλώς «μια σελίδα ή κάτι τέτοιο», επειδή «δεν ήθελε το βιβλίο» γι’ αυτό.

Ο Στάμος επίσης δεν ήθελε το επίκεντρο της αφήγησης του να είναι ο γάμος και το διαζύγιό του από τη Ρεμπέκα Ρομίν — αλλά μίλησε στο People για τον «καταστροφικό» χωρισμό τους.

Ο νεαρός Γιάννης Στάμος

«Απλώς τη μισούσα », παραδέχτηκε ο Στάμος για την πρώην του. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο τη μισούσα και αυτό κατέστρεψε τη ζωή μου».

Ενώ θεωρούσε ότι η πρώην του ήταν «ο διάβολος» αφού χώρισαν, ο Στάμος αργότερα συμβιβάστηκε με το να είναι εξίσου υπαίτιος για την κατάρρευση του γάμου τους.

Caitlin McHugh, John Stamos και γιος

Αυτός και η πρώην σύζυγός του, έχουν μιλήσει ελάχιστα για τον χωρισμό τους από τότε που χώρισαν το 2004, οριστικοποιώντας το διαζύγιό τους την επόμενη χρονιά και συνεχίζοντας με την Caitlin McHugh και τον Jerry O’Connell, αντίστοιχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κοινός φορτιστής για όλες τις συσκευές: Οι νέοι κανόνες και η περίπτωση της Apple

Her News

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πουλάει τη βίλα του στη λίμνη Κόμο για 100 εκατ. ευρώ

HerNews ka

Jennifer Lawrence: Αποκάλυψε τον λόγο που προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες!

HerNewskl