HerNews.gr
Διεθνή

Maluma: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Susana Gomez – Δείτε το φύλο

Ο Μaluma ανακοίνωσε ότι αυτός και η κοπέλα του, Susana Gomez, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής εμφανιζόταν στην Ουάσιγκτον, DC, την Πέμπτη όταν έκανε το ντεμπούτο του το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του “Procura”, το οποίο περιλαμβάνει προσωπικά βίντεο στο σπίτι καθώς και πλάνα από το ταξίδι της εγκυμοσύνης τους μαζί.

Το βίντεο δείχνει τον Κολομβιανό τραγουδιστή, 29 ετών, και την Gomez να πηγαίνουν σε ένα ραντεβού με γιατρό, όπου το ζευγάρι συγκινείται όταν βλέπει το μωρό του κατά τη διάρκεια ενός υπερήχου.

maluma που καλύπτει το στόμα του δίπλα στη φίλη Σουσάνα Γκόμεζ

Το “Procura” αποκαλύπτει επίσης τη στιγμή που το ζευγάρι μοιράστηκε τα νέα με την οικογένειά του και διοργάνωσε ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου, όπου ανακάλυψαν ότι περιμένουν ένα κοριτσάκι.

ένα ζευγάρι χέρια που κρατούν έναν υπέρηχο

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Maluma και η Gomez φορούν ασορτί διαμαντένια κολιέ που γράφουν το όνομα Paris, το οποίο φαίνεται να είναι αυτό που σκοπεύουν να ονομάσουν την κόρη τους.

Ο Maluma είπε στο The Post τον Μάρτιο του 2022 ότι δεν ήταν σίγουρος αν θα παντρευόταν ποτέ , αλλά σίγουρα σκόπευε να κάνει οικογένεια με την σύντροφό του.

«Δεν ξέρω πραγματικά αν θέλω να παντρευτώ», είπε ο καλλιτέχνης. «Φυσικά, θέλω να κάνω οικογένεια. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω παιδιά. Δεν ξέρω όμως αν θα παντρευτώ. … Είμαι τόσο νέος, ξέρετε, δεν χρειάζεται να αρχίσω να το σκέφτομαι. Αλλά τώρα επικεντρώνομαι στην καριέρα μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σανγκάη: Lockdown επ’ αόριστον και σε περιοχές με μηδέν κρούσματα

Her News

Dua Lipa: Ζευγάρι με τον γιό πασίγνωστου Έλληνα σκηνοθέτη

HerNews ka

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει γιατί αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham

HerNews ka