HerNews.gr
Διεθνή

Dua Lipa: Ζευγάρι με τον γιό πασίγνωστου Έλληνα σκηνοθέτη

Η Dua Lipa φαίνεται πως βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και όχι μόνο από επαγγελματικής άποψης, αλλά και προσωπικής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 27χρονη Dua Lipa είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα με τον Ρομέν Γαβρά γιό του πασίγνωστου Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν από party μετά τα BAFTA, τις πρώτες πρωινές ώρες και επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο.

«Η Dua και ο Ρομέν βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Σύστησαν ο ένας τον άλλον στο στενό τους φιλικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά», ανέφερε πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Dua Lipa «ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να την καταλαβαίνει. Αισθάνεται ότι ο Ρομέν την καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί».

Μάλιστα οι δυο τους πήγαν ταξίδι στη Τζαμάικα μαζί με φίλους και η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Λίγα λόγια για τον Ρομέν Γαβρά

Ο Ρομέν Γαβράς είναι Γάλλος σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Είναι 41 ετών και μετρά αρκετά σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του.

Η Dua Lipa είχε χωρίσει με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Anwar Hadid, στα τέλη του 2021, από την άλλη, ο Ρομέν Γαβράς έβγαινε με την τραγουδίστρια Rita Ora για έξι μήνες πριν χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021.

Oι δύο τραγουδίστριες είχαν κάποτε καλή σχέση ωστόσο πλέον έχουν απομακρυνθεί, καθώς φημολογείται ότι η συνεργασία της Dua Lipa με τον πρώην της Rita Ora, Calvin Harris ήταν η αφορμή για τον τσακωμό τους.

Ο Ρομέν Γαβράς και η Dua Lipa δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους όμως τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Αποκαλύφθηκε επιτέλους το όνομα του γιού της με τον ASAP Rocky!

HerNews ka

«Οι γυναίκες του Έλβις»: Νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τις προβληματικές σχέσεις του με τις ανήλικες θαυμάστριές του

HerNews ka

Ρωσία: Καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν από την Ουκρανία – Δέχτηκε επίθεση με drone η προεδρική κατοικία (Βίντεο)

HerNews ka