HerNews.gr
Beauty

Melrose Beauty Bar: Το καλύτερο μανικιούρ & πεντικιούρ στο Περιστέρι – Νύχια που διαρκούν και εντυπωσιάζουν!

Στο Melrose Beauty Bar στο Περιστέρι, εκτός από το γεγονός ότι έχουν μοναδική αισθητική εμπνευσμένη από το Beverly Hills και σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε παραμύθι, μπορούν να σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα.

Για όσες πηγαίνουν στο ραντεβού τους για μανικιούρ πάντα “προετοιμασμένες” γνωρίζοντας ήδη το σχέδιο που επιθυμούν να κάνουν στα νύχια τους, αλλά και για εκείνες που…. είναι λίγο αναποφάσιστες, στο Melrose Beauty Bar θα βρείτε αμέτρητες επιλογές χρωμάτων και τεχνητά νύχια σε όλα τα σχήματα με ακρυλικό αλλά και acrygel.

Ένα ακόμη “δυνατό χαρτί” που διαθέτουν οι τεχνίτριες νυχιών του Melrose, είναι τα nail arts καθώς μπορούν να καταφέρνουν και τα πιο δύσκολα σχέδια.

«Ο πολυχώρος ομορφιάς που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο Περιστέρι»

Επειδή δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση αλλά και η διάρκεια, στο παραμυθένιο σαλόνι ομορφιάς που βρίσκεται Εθνικής Αντιστάσεως 97 στο Περιστέρι σου υπόσχονται ότι θα απολαμβάνεις για εβδομάδες τα υπέροχα νύχια σου καθώς χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας που συνάδουν με την διάρκεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σου παρέχουν ΔΩΡΕΆΝ επιδιόρθωση σε οτιδήποτε συμβεί στο αποτέλεσμα την πρώτη εβδομάδα!

Και αν ανήκεις σε εκείνες που μόλις αλλάξει η σεζόν επιθυμούν μια αλλαγή στα μαλλιά τους, το άκρως καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό του Melrose Beauty Bar μπορεί να σου χαρίσει την αλλαγή που επιθυμείς. 

Hair Experts

Ακόμη, στο Melrose Beauty Bar θα βρείτε το πανέμορφο color bar για τα μαλλιά με τα πιο ποιοτικά προϊόντα και αμέτρητες επιλογές σε χρώματα.

Μερικές από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που σου παρέχει είναι θεραπείες μαλλιών, θεραπεία κερατίνης και botox μαλλιών.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το must που αγάπησε κάθε γυναίκα, το οποίο δεν είναι άλλο από το lash & brow lift που σου χαρίζει τα πιο ονειρεμένα φρύδια και την πιο εντυπωσιακή εκδοχή των βλεφαρίδων σου και όλα αυτά με φυσικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα σου προσδίδει και φυσική ενίσχυση των βλεφαρίδων αλλά και των φρυδιών σου χάρις των εξαιρετικών υλικών που χρησιμοποιούν στο Melrose Beauty Bar 

Οι εκπλήξεις στο Melrose Beauty Bar δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς με τον συνδυασμό υπηρεσιών για νύχια και μαλλιά κερδίζεις 10% έκπτωση σε κάθε ραντεβού!

Melrose Beauty Bar: Ένα σαλόνι ομορφιάς βγαλμένο από παραμύθι με τις πιο εξειδικευμένες παροχές

Melrose Beauty Bar Εθνικής Αντιστάσεως 97 Περιστέρι , 12134

Τηλέφωνο21 1418 4118

Instagram

Website

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Camila Coelho: Υιοθέτησε το απόλυτο hot chocolate makeup look

HerNewskl

ΚΥΑΝΑ: Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

HerNewskl

Scandi hairline: Yιοθετήστε το χρώμα μαλλιών που “έριξε” το Instagram

HerNewskl