HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέφανος Κασσελάκης: Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ

Την Πέμπτη 19/10 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης «σφράγισε» τον έρωτά του με τον Τάιλερ καθώς παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη με πολιτικό γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Χαλκιά στην εκπομπή «Fay’s Time», ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ έγινε είτε σε δημαρχείο στο Μανχάταν είτε στο Μίλμπρουκ όπου και βρίσκεται η εξοχική κατοικία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ, υπήρχε ένας μάρτυρας σε ένα πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και το γλέντι πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η διαδικασία που ακολούθησε το ζευγάρι για τον πολιτικό γάμο

Το πρωί της Παρασκευής 20/10 η εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε την διαδικασία που ακολούθησε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ για την έκδοση αδειών προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη.

Για αρχή, το ζευγάρι υπέβαλε διαδικτυακά αίτηση για την άδεια ενώ στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσουν αμοιβή 35 δολαρίων για την άδεια γάμου και 25 δολαρίων για την τελετή. Σύμφωνα με τον νόμο περί ισότητας γάμου, η Νέα Υόρκη ακολουθεί την ίδια διαδικασία τόσο για ετερόφυλα όσο και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Επίσης, το ζευγάρι επιτρέπεται να ανταλλάξει δαχτυλίδια αλλά όχι όρκους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η Βίκυ Κάβουρα κατακεραυνώνει Παντελή Καναράκη: Αποχώρησε από την παράσταση – Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό

Her News b

Ζήνα Κουτσελίνη: «Θαυμάζω επαγγελματικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μπορεί να έχει μεγάλη καριέρα»

Her News

Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου»

Her News b