HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Και όμως μπορείτε να αποκτήσετε την ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο Super Bowl

Rihanna

Η Rihanna, μια απο τα μεγαλύτερα fashion icon της εποχής μας, έχει πάντα τρόπο να εντυπωσιάζει το κοινό της με κάθε της εμφάνιση. Ωστόσο, η πρόσφατη εμφάνιση της στο Super Bowl ήταν κάτι παραπάνω από αξέχαστη. Όχι μόνο εξαιτίας της εκπληκτικής της ερμηνείας, αλλά και λόγω της συνολικής παρουσίας της.

Μιλώντας για τη στιλιστική της επιλογή, το εντυπωσιακό κόκκινο jumpsuit που δημιούργησε ο οίκος Loewe ήταν το απόλυτο statement piece. Με το εντυπωσιακό design και την τέλεια εφαρμογή, η φόρμα τόνιζε την ισχυρή και σέξι πλευρά της Rihanna, ενώ ταυτόχρονα έδειχνε τον σεβασμό και τη συνεργασία της με τον σχεδιαστή.

Αλλά τα νέα για την επανέκδοση της φόρμας από τον οίκο Loewe είναι ακόμα πιο συναρπαστικά. Για όσους θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά από το γοητευτικό στιλ της Rihanna στην ντουλάπα τους, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία.

Rihanna: Και όμως μπορείτε να αποκτήσετε την ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο Super Bowl

Πέρα από τη μόδα, η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Rihanna και η επιστροφή της στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια, κάνει αυτή τη στιγμή ακόμα πιο ιστορική. Η Rihanna πάντα ξέρει πώς να κρατά το κοινό της κολλημένο, και αυτή η εμφάνιση ήταν απλά η τελευταία απόδειξη του ταλέντου της και της αγάπης της για τη μόδα.

Το ισπανικό brand Loewe, που έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για τα πρωτοποριακά του σχέδια και την υψηλής ποιότητας ραφή, βάζει τώρα τη σφραγίδα του σε ένα από τα πιο θρυλικά looks της Rihanna. Η επιρροή της τραγουδίστριας στον χώρο της μόδας είναι αδιαμφισβήτητη και η συνεργασία της με τον οίκο είναι απόδειξη της αξίας και της ιδιαιτερότητας των επιλογών της.

Τα τρία νέα κομμάτια που θα λανσαριστούν θα είναι εμπνευσμένα από την εκθαμβωτική εμφάνιση της Rihanna στο Super Bowl. Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας;

Η ολόσωμη φόρμα, που είναι το πιο εντυπωσιακό από τα τρία, θα συνδυάζει πολλά στοιχεία που την καθιστούν μοναδική: οι πρακτικές cargo τσέπες, οι κομψές μανσέτες, το εκλεπτυσμένο φερμουάρ και φυσικά οι αφαιρούμενοι ιμάντες, ένα προσωπικό touch της Rihanna, που προσθέτει επιπλέον ιδιαιτερότητα στο σχέδιο.

Rihanna

Rihanna: Η θεαματική αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Το εντυπωσιακό leather look της για τη συναυλία της Beyoncé στο Παρίσι

HerNews ka

Total white: Έτσι θα φορέσεις σωστά το λευκό χρώμα το χειμώνα

Her News

Beyoncé: Χωρίζει… τους δρόμους της με την Adidas!

HerNews ka